Închide meniul
VIDEO

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana. Imagini uluitoare cu premierul Ungariei. „Ria, Ria, Ungaria!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 22:18

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana. Imagini uluitoare cu premierul Ungariei. „Ria, Ria, Ungaria!

Viktor Orban a venit să vadă meciul lui Sepsi din Conference League

Viktor Orban, cu Laszlo Dioszegi la stadionul lui Sepsi / Sursa: Sepsi Radio

  • Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana
  • Premierul Ungariei a apărut cu fularul lui Sepsi la gât

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitatul de gală de la meciul Sepsi – Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viktor Orban a apărut la stadionul din Sfântu Gheorghe cu fularul lui Sepsi la gât. Premierul Ungariei a fost întâmpinat de Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene.

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana

Viktor Orban a fost aplaudat în picioare de spectatorii prezenți pe stadionul lui Sepsi. La meci participă și Eduard Novak, ministrul Sportului. Din tribune s-a strigat: „Ria, Riga, Ungaria!”

Reclamă

Reclamă

Sepsi, sponsorizată de firme maghiare

În România, Sepsi și Csikszereda au fost beneficiarele investițiilor guvernului controlat de Orban. S-au pompat zeci de milioane de euro în infrastructură, academii, stadioane.

Pe lângă acestea, guvernul de la Budapesta a facilitat investițiile unor sponsori cu dedicație pentru cele două cluburi din Liga 1 și Liga 2. Sepsi primește 4,5 milioane de euro anual de la parteneri, fiind de departe formația din Liga 1 cu cele mai bune contracte de sponsorizare.

Echipa lui Cristiano Bergodi are contracte, printre alţii, cu Gyermelyi, cel mai mare producător de paste din Ungaria, care i-ar finanța pe covăsneni cu un milion de euro anual.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi mai are contracte de sponsorizare cu alte firme printre care OTP Bank, MOL, Belfry (companie de construcții), dar și alte societăți comerciale deținute de patroni maghiari, care, în total ar mai aduce 2,5 milioane de euro.

Sepsi, la a doua participare în cupele europene

Este cea de-a doua participare a covăsnenilor într-o cupă europeană. În sezonul precedent, formația din Sfântu Gheorghe a jucat tot în turul 2 din Conference League, unde a fost eliminată de Spartak Trnava, după loviturile de departajare 1-1 (3-4).

Pentru Sepsi, meciul cu Olimpija va fi al treilea al sezonului. În stagiunea 2022/2023, covăsnenii au câștigat Supercupa României în fața lui CFR Cluj, scor 2-1, apoi au smuls o remiză cu Universitatea Craiova, scor 2-2, în prima etapă din Superliga.

De cealaltă parte, Olimpija Ljubljana a jucat 3 partide în această stagiune. Slovenii s-au impus în dubla manșă cu Differdange, scor 2-3, după prelungiri, în turul 1 din Conference League. Apoi, în weekend-ul trecut, adversara lui Sepsi a câștigat și partida cu Mura, din debutul sezonului din Slovenia.

Va fi primul duel direct dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana. Dacă va trece de NK Olimpija Ljubljana, Sepsi se va duela pentru un loc în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre HNK Rijeka şi Djurgardens IF.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”