Închide meniul

Vivi Răchită, atac devastator la Mihai Stoica. I-a amintit de „coşmarul” Silkeborg: „Băi, frate! Nu ai avut niciun merit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 13:07

Reclamă
Vivi Răchită, atac devastator la Mihai Stoica. I-a amintit de „coşmarul Silkeborg: „Băi, frate! Nu ai avut niciun merit

Vivi Răchită, atac devastator la Mihai Stoica

Mihai Stoica, în peluza FCSB, după meciul cu CFR Cluj / Hepta

Vivi Răchită nu a mai rezistat şi a lansat un atac devastator la Mihai Stoica. Fostul jucător al Stelei a avut o reacţie „acidă” după meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0. Vicecampioana României nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse în confruntarea din turul 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răchită i-a amintit lui MM de „coşmarul” cu Silkeborg, de anul trecut. Danezii au câştigat cu acelaşi scor, 5-0, ambele confruntări cu FCSB din faza grupelor Conference League.

Vivi Răchită, atac devastator la Mihai Stoica

Fostul fotbalist a văzut imaginile cu Mihai Stoica, din tribunele Stadionului Steaua, şi nu îşi explică de ce oficialul FCSB-ului îşi asumă merite pentru revenirea în Ghencea.

(n.r. l-ai văzut pe Meme în ce forță era?) Nu l-am văzut cu danezii anul trecut (n.r. FCSB – Silkeborg 0-5). L-am văzut la penultima etapă cu Farul, în minutul 80, pe autostradă. Era pe A4 să meargă pe A2. La Constanța, la 2-3 a plecat. Nu avea ce să sărbătorească. Eu mor pe omul ăsta. Băi, frate! Nu ai avut niciun merit, că n-ai negociat pentru venirea pe Ghencea. A fost Vali Argăseală.

N-ai avalizat biletul la ordin pentru garanții, a făcut-o Gigi Becali. N-ai făcut tu echipa, n-ai adus jucătorii, dar tu ai luat spuma după meci. (n.r. ziceai că s-a opus la jucători) De-aia e supărat pe noi că nu l-a vrut pe Djokovic. Uite că Djokovic îi dă cu terenul în cap. Îi dă cu meseria în cap.

Reclamă

Când era normal, pentru că echipa e în formă, să fii pe un trend ascendent din punct de vedere fotbalistic și câștigi meciuri, te duci tu repede să iei caimacul. Lasă, mă, jucătorii, lasă antrenorii, lasă pe cineva să fie acolo. Nu te duci tu în galerie. Care e meritul tău, că nu înțeleg?”, a declarat Vivi Răchită pentru fanatik.ro.

Reacţia dură a fostului jucător al Stelei a venit la scurt timp după ce FCSB a remizat cu danezii de la Nordsjaelland, scor 0-0, în prima manţă a turului trei preliminar din Conference League. Returul este săptămâna viitoare, pe 17 august, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali i-a impus un jucător lui Elias Charalambous

Gigi Becali a anunţat că nu a mai rezistat şi i-a impus un jucător lui Elias Charalambous. Totul după ce FCSB a remizat alb cu Nordsjaelland, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Latifundiarul din Pipera schimbă în atac!

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu este jucătorul care nu ar mai avea voie să lipsească din echipa de start! Fotbalistul în vârstă de 20 de ani va fi impus în primul 11 la următoarele meciuri ale roş-albaştrilor. Tavi Popescu a fost rezervă în FCSB – Nordsjaelland şi a intrat la pauză, în locul lui Andrei Cordea. Gigi Becali îşi asumă „greşeala” tehnică şi a precizat că s-a convins definitiv.

Am văzut că a fost criticat Tavi Popescu. Tavi a fost extraordinar. Nu numai că a scos cartonaş roşu… şi greşeala mea. Joacă mă cu Tavi că e fotbalist. Am zis că nu ştiu ce, că nu ştiu cum! Care e treaba acum? Să joace în dreapta. Şi va juca în dreapta!

De acum, Tavi şi Coman, aşa va fi. În centru vom vedea, se va combina. Dar ăsta este atacul nostru. Tavi în dreapta, Coman în stânga!„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Octavian Popescu a marcat de două ori în acest sezon. A punctat în victoria cu Oţelul, scor 2-0, şi în minutul 90+1 al duelului cu CSKA 1948 Sofia. Are o cotă de piaţă de 3.8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Numai căpitanul Darius Olaru este văzut a fi mai valoros şi are o cotă de 5.3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și