Închide meniul

Constantin Budescu a făcut deja spectacol la Damac. "Magicianul", prezentat pe piesa Alexandrei Stan. Primele declaraţii ale mijlocaşului român!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2021, 20:18

Constantin Budescu a făcut deja spectacol la Damac. "Magicianul", prezentat pe piesa Alexandrei Stan. Primele declaraţii ale mijlocaşului român!

SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro via Hepta

Constantin Budescu și-ar fi decis viitorul

Şeicii au vrut să marcheze momentul într-un mod inedit. Au realizat un clip de prezentare spectaculos şi au folosit melodia Alexandrei Stan, "Mr. Saxobeat".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, primele poze în tricoul lui FC Damac

Internaţionalul român a îmbrăcat deja echipamentul echipei care este pe penultimul loc în campionat. A oferit şi prima declaraţie din postura de jucător al lui FC Damac.

"Salut. Sunt Budescu şi am venit aici pentru o nouă provocare!", a fost mesajul lui Budescu pentru fanii din Arabia Saudită.

După plecarea din România, Budescu nu a fost nevoit să intre în carantină şi că a semnat un contract valabil până în vara lui 2022. Nu s-a temut de impresarul care i-a cerut 200.000 de euro.

Reclamă

Constantin Budescu: "Am contract pe un an și jumătate"

Fostul jucător al Astrei a semnat liber de contract cu doar câteva minute înainte de închiderea perioadei de transferuri. El va avea un salariu de 150.000 de mii de euro pe lună.

"Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Astra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede", a spus Budescu la plecarea din ţară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și