Închide meniul

Constantin Budescu a făcut deja spectacol la Damac. "Magicianul", prezentat pe piesa Alexandrei Stan. Primele declaraţii ale mijlocaşului român!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2021, 20:18

Constantin Budescu a făcut deja spectacol la Damac. "Magicianul", prezentat pe piesa Alexandrei Stan. Primele declaraţii ale mijlocaşului român!

SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro via Hepta

Constantin Budescu și-ar fi decis viitorul

Şeicii au vrut să marcheze momentul într-un mod inedit. Au realizat un clip de prezentare spectaculos şi au folosit melodia Alexandrei Stan, "Mr. Saxobeat".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, primele poze în tricoul lui FC Damac

Internaţionalul român a îmbrăcat deja echipamentul echipei care este pe penultimul loc în campionat. A oferit şi prima declaraţie din postura de jucător al lui FC Damac.

"Salut. Sunt Budescu şi am venit aici pentru o nouă provocare!", a fost mesajul lui Budescu pentru fanii din Arabia Saudită.

După plecarea din România, Budescu nu a fost nevoit să intre în carantină şi că a semnat un contract valabil până în vara lui 2022. Nu s-a temut de impresarul care i-a cerut 200.000 de euro.

Reclamă

Constantin Budescu: "Am contract pe un an și jumătate"

Fostul jucător al Astrei a semnat liber de contract cu doar câteva minute înainte de închiderea perioadei de transferuri. El va avea un salariu de 150.000 de mii de euro pe lună.

"Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Astra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede", a spus Budescu la plecarea din ţară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Budescu a semnat cu FC Damac
  • Fostul jucător al Astrei, primit regeşte în Arabia Saudită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și