Închide meniul

Constantin Budescu anunţă condiţiile în care este dispus să revină la FCSB. Ce a spus despre negocieirile cu Gigi Becali şi detaliile despre haosul de la Astra

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2021, 15:09

Constantin Budescu anunţă condiţiile în care este dispus să revină la FCSB. Ce a spus despre negocieirile cu Gigi Becali şi detaliile despre haosul de la Astra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a negociat transferul la FCSB

  • Constantin Budescu a ajuns la Damac
  • De ce au picat negocierile cu FCSB

Budescu asigură că transferul de la Astra la liderul Ligii 1 era extrem de complicat. Aşa a ajuns să semneze un contract valabil un an şi jumătate. Budescu are şanse mari de a revenit în România dacă Damac nu se va salva de la retrogradare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a refuzat transferul la FCSB

"Am discutat să vin la FCSB, dar a fost mai ușor să plec afară în acel moment. Dacă alegeam să semnez cu FCSB era mai complicat, pentru că trebuia să stau vreo două-trei luni. Așa, mi-a fost mai ușor să vin, aici, la Damac.

Este devreme să vorbim acum de FCSB. Cum spuneam, a fost o variantă înainte să plec, dar a fost mai ușor să ajung la Damac. O să vedem ce va fi la vară. Eu sper să ne salvăm de la retrogradare. Sigur, dacă nu ne vom menține în prima ligă, deși eu îmi doresc foarte mult, atunci, da, putem discuta de plecare", a declarat Constantin Budescu la Digi Sport

Reclamă

Dintre FCSB şi Astra, Budescu ar alege echipa lui Becali. A trăit un coşmar la Giurgiu. De 11 luni nu îşi mai primise Budescu banii la Astra. Urmează să se judece cu şefii alb-negrilor pentru a-i fi plătite restanţele financiare.

"La Astra era o situație delicată, aveam multe luni restante la salariu. Au fost probleme la club și am plecat. Probabil cei de la Astra nu ar mai fi putut să îmi plătească acele restanțe financiare. Chiar și în ultima fază, am venit cu o propunere, din cele 11 salarii să primesc doar 3 și să plec. 

Reclamă

Eu le-am propus să ne înțelegem amiabil. De la Astra trebuie să îmi recuperez toți banii, până la finalul contractului din vară. Chiar nu mai puteam sta", a precizat internaţionalul român.

Constantin Budescu poate ajunge din vară la FCSB

Gigi Becali nu şi-a luat gândul de la Constantin Budescu. Patronul lui FCSB a anunțat că îl va convinge, în cele din urmă, să îmbrace din nou tricoul roş-albastru.

"Budescu m-a sunat înainte să plece în Arabia. I-am spus: 'Bă, Costică, du-te acolo până la vară, ia-le banii și după vii la noi'. Eu am nevoie de el mai mult pentru cupele europene", a anunțat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018, iar Becali a anunțat în mai multe rânduri că acesta are ușile deschise la echipa sa.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”