Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu îi alege pe arabi! Salariul uriaş pe care îl ia la Damac. Detalii despre negocierile purtate cu CFR Cluj

Publicat: 25 iulie 2021, 19:06

Reclamă
Constantin Budescu îi alege pe arabi! Salariul uriaş pe care îl ia la Damac. Detalii despre negocierile purtate cu CFR Cluj

Constantin Budescu

Profimedia

Constantin Budescu se relaxează în vacanţă, în România. El este la pescuit alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu îi alege pe arabi

Fotbalistul este aşteptat înapoi de Damac. Arabii nu vor să îl cedeze. Şi Budescu este tentat să rămână la arabi, potrivit surselor AntenaSport. El are un salariu de 1 milion de euro pe an.

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii lui CFR, a dat de înţeles că cel care a insistat pentru Budescu a fost antrenoul Marius Şumudică. Pretenţiile jucătorului ar putea fi însă prea mari pentru clubul din Gruia.

„- Clubul face tot ce poate să îşi permită cu banii pe care îi avem. (…) Nu ştiu încă, nu pot să vă spun exact. Astăzi nu ştiu nimic sigur că vine sau nu. Este un jucător bun, sigur!
– Are loc in echipa Budescu?
– Aceste lucruri antrenorul le hotărăşte. Transferurile se fac după cum doreşte antrenorul. Nu putem să facem un transfer cu care să nu fie de acord antrenorul”, a spus acţionarul lui CFR Cluj pentru AntenaSport.

Constantin Budescu, dorit de CFR Cluj şi FCSB

Constantin Budescu a devenit motiv de concurenţă între CFR Cluj şi FCSB. Neluţu Varga a anunţat astăzi că fotbalistul naţionalei va ajunge în Gruia, în proporţie de 80%, iar Gigi Becali a redeschis şi el discuţiile cu Budescu.

Reclamă
Reclamă

La scurt timp după ce s-a înţeles cu CFR Cluj, Alibec a luat legătura şi cu prietenul Budescu pentru a veni lângă el şi Şumudică. Mijlocaşul i-a transmis atunci atacantului că nu poate veni pentru că mai are contract la arabi.

„Am vorbit cu Budescu, chiar i-am propus să vină, dar a zis că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, încă are contract. Poate pe viitor”, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. El a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și