Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu îi alege pe arabi! Salariul uriaş pe care îl ia la Damac. Detalii despre negocierile purtate cu CFR Cluj

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 19:06

Constantin Budescu îi alege pe arabi! Salariul uriaş pe care îl ia la Damac. Detalii despre negocierile purtate cu CFR Cluj

Constantin Budescu

Profimedia

Constantin Budescu se relaxează în vacanţă, în România. El este la pescuit alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu îi alege pe arabi

Fotbalistul este aşteptat înapoi de Damac. Arabii nu vor să îl cedeze. Şi Budescu este tentat să rămână la arabi, potrivit surselor AntenaSport. El are un salariu de 1 milion de euro pe an.

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii lui CFR, a dat de înţeles că cel care a insistat pentru Budescu a fost antrenoul Marius Şumudică. Pretenţiile jucătorului ar putea fi însă prea mari pentru clubul din Gruia.

„- Clubul face tot ce poate să îşi permită cu banii pe care îi avem. (…) Nu ştiu încă, nu pot să vă spun exact. Astăzi nu ştiu nimic sigur că vine sau nu. Este un jucător bun, sigur!
– Are loc in echipa Budescu?
– Aceste lucruri antrenorul le hotărăşte. Transferurile se fac după cum doreşte antrenorul. Nu putem să facem un transfer cu care să nu fie de acord antrenorul”, a spus acţionarul lui CFR Cluj pentru AntenaSport.

Constantin Budescu, dorit de CFR Cluj şi FCSB

Constantin Budescu a devenit motiv de concurenţă între CFR Cluj şi FCSB. Neluţu Varga a anunţat astăzi că fotbalistul naţionalei va ajunge în Gruia, în proporţie de 80%, iar Gigi Becali a redeschis şi el discuţiile cu Budescu.

Reclamă

La scurt timp după ce s-a înţeles cu CFR Cluj, Alibec a luat legătura şi cu prietenul Budescu pentru a veni lângă el şi Şumudică. Mijlocaşul i-a transmis atunci atacantului că nu poate veni pentru că mai are contract la arabi.

„Am vorbit cu Budescu, chiar i-am propus să vină, dar a zis că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, încă are contract. Poate pe viitor”, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. El a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu are 32 de ani
  • El este sub contra cu Damac

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și