Închide meniul
Foto

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia. „Magicianul” dorit de FCSB a încins grătarele!

Reclamă

Publicat: 8 iunie 2021, 8:40

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia. „Magicianul” dorit de FCSB a încins grătarele!

Colaj Instagram

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia

Intrat în vacanţă, „Magicianul” şi-a amintit de perioada petrecută la Astra şi a încins grătarele. A invitat mai mulţi manelişti, care i-au cântat până târziu în noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia

Budescu s-a distrat copios şi a postat, pe contul său de Instagram, imagini din timpul petrecerii de pomină. În meciul cu Anglia, pierdut cu 0-1, Mirel Rădoi l-a trimis pe teren numai în ultimele 10 minute. Fanii l-au cerut chiar titular, în condiţiile în care a venit într-o formă fizică uluitoare. A surprins pe toată lumea cât de mult a slăbit!

Budescu (32 de ani) este cel mai râvnit jucător de granzii din Liga 1. Gigi Becali şi Marius Şumudică şi-au manifestat interesul să-l aducă, dar aşteaptă ca internaţionalul român să devină liber de contract. Noul antrenor al lui CFR Cluj şi-a luat, pentru moment, gândul de la „Magician”.

Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci?

Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă

E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj

Constantin Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi.

Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii, iar clubul saudit suferă din punct de vedere financiar. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată. Contractul lui Budescu cu Damac expiră la finalul sezonului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și