Închide meniul
Foto

„Constelație” de vedete la meciul de retragere al lui Adrian Mutu! Imagini senzaționale de la Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 21:40

„Constelație” de vedete la meciul de retragere al lui Adrian Mutu! Imagini senzaționale de la Cluj

Adrian Mutu se retrage oficial

Colaj cu invitații de la meciul de retragere al lui Adrian Mutu / Pro Arena

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost prilejul ca mai multe vedete ale fotbalului mondial să se adune în România, la Cluj. Luca Toni, Claude Makelele si David Trezeguet au ridicat publicul în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost condusă cu 2-1 de selecționata World Stars. Jimmy Floyd Hasselbaink a marcat de două ori pentru oaspeți, în timp ce reușita noastră a fost semnată de Adrian Mutu, din pasa nimeni altuia decât Gică Hagi.

„Constelație” de vedete la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Gică Hagi a încercat o execuție ca în vremurile bune și a trimis un șut fabulos spre poarta adversă de la distanță, dar Sebastien Frey a intervenit în extremis.

Mutu va juca în repriza a doua pentru selecționata World Stars.

Hagi și Mutu au purtat amândoi numărul 10 pentru România.

Reclamă

Cum arată Team România

Cum arată echipa World Stars

Fabio Cannavaro și Cesare Prandelli, cuvinte uriașe pentru Adrian Mutu

Cannavaro a spus că îl consideră pe Mutu parte din familia lui, în timp ce Cesare Prandelli se gândește la „Briliant” ca la un frante vitreg.

„Am foarte multe amintiri frumoase cu Mutu, am împărțit multe lucruri împreună și Adrian face parte din familia mea. E un băiat excepțional și fratele meu are un băiat care poartă numele de Adrian, ca și el. Îl știe toată lumea, nu doar ca fotbalist, ci și ca om. Ideea acestei partide e să ne distrăm, să distrăm oamenii. Nu mai suntem jucători profesioniști, avem kilograme multe în plus.

Limba română seamănă mult cu italiana și de-a lungul timpului am cunoscut mulți români cu care m-am înțeles foarte bine. Feeling-ul dintre români și italieni este unul important. Am jucat și împotriva lui Hagi. A fost unul dintre jucătorii cei mari ai fotbalului. Un talent pur, care făcea oamenii să se îndrăgostească de fotbal. Nu voi juca, am o problemă la genunchi. O să fiu antrenor (n.r. – râde)”, a spus Fabio Cannavaro, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu și Paolo Cannavaro au fost colegi la Juventus.

„Toţi mă ironizau si mi se spunea că eu sunt tatăl lui Mutu, iar eu răspundeam mereu şi spuneam că e fratele meu vitreg. Adrian era un jucător de o calitate excepţională”, a spus și Cesare Prandelli.

Prandelli a fost antrenorul lui Mutu la Fiorentina, unde „Briliantul” a marcat aproape 100 de goluri.

Recomandări
  • Adrian Mutu se retragere oficial
  • „Constelație” de vedete la Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și