Închide meniul

Retragere Adrian Mutu | România – World Stars 3-3. „Briliantul”, gol din pasa „Regelui” Gică Hagi! Spectacol total la Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 22:00

Retragere Adrian Mutu | România – World Stars 3-3. „Briliantul, gol din pasa „Regelui Gică Hagi! Spectacol total la Cluj

Adrian Mutu, la meciul de retragere

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Echipa României a înfruntat o formație alcătuită din vedete ale fotbalului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.15: Final de meci! România – Vedete Mondiale 3-3! Meciul de retragere al lui Adrian Mutu s-a încheiat la egalitate. Fanii au invadat terenul la finalul partidei.

Sursa: as.ro
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Farul Constanța (@farulconstanta)

Update 22.10: România – Vedete Mondiale 3-3! Ionel Ganea a făcut „dubla”.

Update 22.00: România – Vedete Mondiale 2-3! Ionel Ganea a înscris din penalty.

Reclamă

Update 21.20: România – Vedete Mondiale 1-3! Alberto Gilardino a marcat.

Update 21.00: Ce șut a prins Gică Hagi! „Regele” a încercat o execuție ca pe vremuri și a fost aproape de un euro-gol.

Sursa: Pro Arena

Update 20.55: România – Vedete Mondiale 1-2! Jimmy Floyd Hasselbaink a făcut „dubla”.

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.50: România – Vedete Mondiale 1-1! După ce Jimmy Floyd Hasselbaink a deschis scorul pentru echipa vedetelor, Adrian Mutu a egalat pentru România din pasa nimeni altuia decât a lui Gică Hagi.

Sursa: Pro Arena

Update 20:30: Adrian Mutu a spus câteva cuvinte înaintea meciului de retragere. „Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţa dumneavoastră pentru retragerea mea. Vă mulţumesc pentru fiecare dată când m-aţi susţinut pentru cei 13 ani la echipa naţională. Vă mulţumesc mult şi ‘Hai, România!’„, a spus Adrian Mutu.

Update 20:15: Starurile care vor face show au intrat pe teren.

Update 20.00: Cele două echipe au ieșit la încălzire.

Sursa: as.ro

Update 19.15: Adrian Mutu si Ciprian Marica fac echipă la teqball în vestiar și îi infruntă pe Raț și Săpunaru.

Sursa: as.ro
Sursa: as.ro
Sursa: as.ro

Știrea inițială

Reclamă

Echipa României va avea doi decari în teren, Adrian Mutu și Gică Hagi. „Briliantul” va juca și pentru echipa vedetelor.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, LIVE TEXT, 20:00

Sursa: gsp.ro

Mutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. A jucat la cluburi uriașe, precum Inter, Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Adrian Mutu: „A fost un target pentru mine să-l întrec pe Hagi!”

„Stau între doi oameni speciali pentru mine, Hagi si Prandelli, care mi-au influențat enorm cariera. Del Piero mi-a trimis un video, e alături de noi. Nu toți pot sosi oricând oriunde, au un program, sunt staruri mondiale.

De-abia aștept să plec în cantonament cu Rapid, să încep treaba! Luni am reunirea cu Rapid, fac ceea ce-mi place.

A fost un target pentru mine să-l întrec pe Hagi, cred că am onorat numărul 10 la națională. Prima întâlnire am avut-o la Giovanni în birou, Hagi era cu spatele, s-a întors, s-a prezentat, i-am spus că știu cine e. Eram atât de emoționat, aveam 17 ani, n-am putut să-mi spun numele. Am un autograf de la el vechi de 25 de ani!”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea evenimentului.

Gică Hagi: „Mutu are aceeași personalitate ca antrenor cum a avut-o ca jucător!”

Gică Hagi crede că Mutu va deveni un antrenor de mare succes, după ce a avut o carieră colosală. „Briliantul” l-a impresit pe „Rege” în meciul direct Rapid – Farul.

„Adi Mutu are aceeasi personalitate ca antrenor cum a avut-o și ca jucător, îi place golul în continuare, joacă un fotbal ofensiv. Cand am jucat contra lui, Farul – Craiova, l-m analizat 2-3 zile ca să știu cum să am posesia. S-a terminat egal”, a spus și Gică Hagi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și