Închide meniul

Continuă controversele după decesul lui Diego Maradona! Două fiice și fosta soție nu sunt în testamentul lui El Pibe D’Oro

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 decembrie 2020, 19:41

Continuă controversele după decesul lui Diego Maradona! Două fiice și fosta soție nu sunt în testamentul lui El Pibe DOro

profimediaimages

Diego Maradona și-ar fi scos din testament două fiice și fosta soție

După ce medicul său personal a fost pus sub acuzație pentru că nu ar fi avut grijă de Maradona, acum noi probleme par la orizont. Conform italienilor de la Calciomercato, se pare că ”El Pelusa” le-ar fi scos din testament pe fosta sa soție Claudia, precum și pe cele două fiice ale sale, Dalma și Giannina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Maradona și-a scos familia din testament

Se pare că motivul pentru care Maradona a făcut acest lucru are de-a face cu o decizie luată în 2015. La acel moment, ”El Dios” ar fi descoperit că îi lipsesc 6 milioane de dolari din conturi, precum și mai multe sute de obiecte de colecție.

Pentru asta, Maradona ar fi considerat-o responsabilă pe fosta sa soție. Mai mult, întreaga sa avere a rămas un subiect extrem de controversat deoarece, pe lângă cele ”doar” 75 de milioane de dolari, mai este vorba și de multe proprietăți, bijuterii, obiecte de colecție și mașini de lux.

"Viaţa este scurtă, ne vom vedea curând". Fiica lui Diego Maradona, mesaj sfâşietor după decesul care a îndoliat mapamondul

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, iar vestea a dat peste cap lumea fotbalului. În Argentina au fost decretate trei zile de doliu naţional şi sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a aduce un ultim omagiu.

Priveghiul a fost întrerupt în urma violenţelor dintre fani şi forţele de ordine, iar familia a cerut ca înmormântarea să aibă loc de urgenţă. La ceremonie au participat fiicele legendei sportului rege, Dalma, Giannina şi Jana precum şi fiul, Diego Fernando.

Reclamă

Cea mai afectată pare să fie Dalma (33 de ani), cea care a transmis un mesaj sfâşietor pe reţelele sociale.

"Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că știu că acesta va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrățișa din nou! Mi-e deja dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o, ieri, cu tine!

Te voi iubi și te voi apăra toată viața, îți mulțumesc pentru viața petrecută alături de tine! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Așteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, iar până atunci eu voi exersa piesa "Y como es el" pentru ca, atunci când te voi vedea, să cântăm împreună. De fapt, tu cântai frumos și eu țipam! Te iubesc, tată!”, a fost mesajul cutremurător al fiicei lui Maradona.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și