Închide meniul

Cornel Dinu a primit rezultatul testului Covid-19. "Este ţara secretomaniei". Cum se simte "Procurorul"

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 15:11

Cornel Dinu a primit rezultatul testului Covid-19. "Este ţara secretomaniei". Cum se simte "Procurorul"

MMA / F.F. via Hepta

Cornel Dinu are Covid-19

  • Ce simptome prezintă Cornel Dinu
  • Legenda lui Dinamo, ajutată de Cristi Balaj

Legenda lui Dinamo şi-a făcut, iniţial, un test rapid, cu ajutorul lui Cristi Balaj. Fostul arbitrul a fost şi cel care l-a anunţat acum că are Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, testat pozitiv cu coronavirus

Cornel Dinu nu prezintă simptome grave. Este slăbit, are uşoare ameţeli şi dureri în zona gâtului. În continuare are gust şi miros.

"Testul mi-a ieșit pozitiv, dar mă simt mai bine decât zilele trecute, am poftă de mâncare după patru zile lipsă. Mi-a venit rezultatul așa complicat, atâtea coduri îmi cerea ca să văd finalul… M-a ajutat Cristi Balaj să deschid mesajul ca să văd ce am… Parcă era secret de stat, nu un rezultat de test… Țara secretomaniei…

Reclamă

Astăzi m-am trezit bine, am o oxigenare perfectă, 97-98, față de limita inferioară de normalitate, 91, dar am senzația că n-am aer din cauza problemelor mele mai vechi cu inima. Simptom caracteristic cardiacilor… eu îl am de vreo opt ani… Te obișnuiești cu răul… Mi-a spus medicul de familie să urmăresc să nu-mi scadă saturația asta sub 92.

O să stau în casă două, trei săptămâni, e mai bine așa, am mai stat și în martie, aprilie, aproape două luni am stat în casă când s-a declanșat mizeria asta… Oricum n-ai ce face pe-afară cu toate interdicțiile astea", a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Reclamă

Cornel Dinu a cucerit şase titluri şi două Cupe ale României în tricoul lui Dinamo. La echipa naţională a înscris 7 goluri în 75 de meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia - România 3-2!
Echipa naţională • 27 mart., 12:54
Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia – România 3-2! „Tricolorii” pe care i-a făcut praf: „E ca un nume de CAP”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei
Liga 1 • 22 mart., 15:02
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei! Salariile, neplătite de şase luni
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”