Închide meniul

Cornel Dinu continuă seria dezvăluirilor șocante: "Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 7:06

Cornel Dinu continuă seria dezvăluirilor șocante: "Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri"

MMA / Niros Foto via Hepta

Cornel Dinu, dezvăluiri incendiare

Cornel Dinu spune că echipa era ajutată și de Securitate înaintea partidelor importante din Europa. Cel mai bun sezon european al lui Dinamo a fost cel din 1983-1984, când echipa s-a oprit în semifinalele Cupei Cupelor, după 0-1 și 1-2 în fața lui Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii au făcut ședința dinaintea meciului în timpul plimbării prin oraș, nu într-o sală. Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri, că securiștii erau oameni care apărau țara. Înainte de Liverpool, doar Goteborg în 1980 mai procedase la fel, cu ședința ținută la plimbare. Și suedezii, și englezii se temeau tocmai să fie ascultați, ceea ce chiar se întâmpla. Și a treia problemă: după ce în prima”, a spus Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu: "Cu Liverpool nu am mai putut umbla la arbitri"

Cornel Dinu a făcut niște dezvăluri șocante la 36 de ani distanță de duelul dintre Dinamo și Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Legenda dinaoviștilor a povestit că în acea perioadă se obișnuia să se meargă cu gențile de bani la arbitri.

"N-am putut să mai umblăm la arbitri, așa cum făcuserăm în precedentele jocuri europene. N-a mai mers fiindcă nu mai era loc pentru căței! Erau semifinalele Cupei Campionilor, nu prea mai era loc pentru Dinamo din Est!

Înainte de Liverpool jucaserăm cu Dinamo Minsk. Am dus gențile cu bani și la Tbilisi, unde s-a jucat turul, și la București. În URSS a fost mai complicat, fiindcă arbitrul Castillejo era păzit de KGB, dar am reușit. La București, au fost momente în care sovieticii ne dominau atât de rău încât arbitrul a venit la margine și mi-a spus: 'Mai ține-i în picioare un pic, că mai mult de atât nu pot să fac!'", a spus Dinu pentru sursa mai sus citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și