Închide meniul

Corneliu Papură a făcut anunțul: "Îl așteptăm pe Koljic să revină". Ce a spus despre transferurile dorite de fani

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 18:21

Reclamă
Corneliu Papură a făcut anunțul: "Îl așteptăm pe Koljic să revină". Ce a spus despre transferurile dorite de fani

Hepta

Corneliu Papură a vorbit după meciurile cu Chindia

Craiova a susținut două meciuri amicale în compania Chindiei Târgoviște. La finalul celor două partide, Corneliu Papură a spus că Elvir Koljic poate reveni pe teren în luna februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul bosniac a fost protagonistul unui incident nefericit în meciul cu Poli Iași din etapa a șasea din Liga 1. Koljic a suferit o fractură de peroneu în urma unui duel cu Ovidiu Mihalache, fundașul dreapta al ieșenilor. Jucătorul Universității traversa în acel moment o formă excelentă și avea deja șase goluri înscrise în campionat.

Corneliu Papură: "Ne mai trebuie jucători. Avem o bancă scurtă"

Antrenorul oltenilor a adăugat că își dorește întăriri pentru a avea o șansă în lupta pentru titlu. Cu toate acestea, Papură nu s-a pronunțat încă dacă Craiova va face vreo achiziție în această iarnă. 

"Vom vedea dacă vom transfera ceva sau nu. Suntem ok, avem un lot echilibrat, vă vom ține la curent în momentul în care vom aduce pe cineva", a spus acesta.

Reclamă
Reclamă

Nevoia lui Corneliu Papură de a întări lotul este bine întemeiată. Craiova l-a pierdut la începutul sezonului pe Valentin Mihăilă, transferat la Parma pentru 8.5 milioane de euro, iar mutările lui Alexandru Tudorie sau Ivan Mamu s-au dovedit ineficiente. În plus, nici Andrei Ivan nu impresionează și ar putea fi împrumutat la o echipă din Liga 1.

"Nouă sigur ne mai trebuie jucători, știți că am spus asta și din turul campionatului, că avem o bancă foarte scurta. Nu avem un potențial financiar ieșit din comun să luăm pe cine ne-am dori, dar în funcție de ce mai rămân liberi sperăm să ne mai completăm grupul", a completat Papură.

Craiova va relua cursa pentru titlul din Liga 1 împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, pe 12 ianuarie. Oltenii sunt fără victorie în ultimele două etape de campionat, când au cedat în fața lui FCSB și au remizat cu CFR Cluj. Echipa lui Corneliu Papură este la două puncte de liderul FCSB.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și