Închide meniul

Cosmin Contra a ajuns la un acord cu Dinamo: "A lăsat serios de la el". "Câinii", aproape să ia licenţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 15:16

Cosmin Contra a ajuns la un acord cu Dinamo: "A lăsat serios de la el". "Câinii", aproape să ia licenţa

hepta

Cosmin Contra a ajuns la un acord cu DDB pentru plata datoriilor

UPDATE: Suporterii au confirmat stingerea celor două litigii, printr-un comunicat transmis pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hâldan". "S-au mai stins două litigii. Cel cu Cosmin Contra și cel cu Javi Reyes. Este vorba de contracte și pretenții financiare care atârnau foarte greu pe umerii DDB. Nu a fost simplu. Negocierile s-au întins pe o perioadă destul de lungă, dar e bine că s-a ajuns la o înțelegere", au transmis fanii din DDB..

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Fanii acţionari ai lui Dinamo au anunţat luna trecută că au de strâns 830.000 de euro pentru a putea obţine licenţa care permite participarea în viitorul sezon al Ligii 1. De atunci, DDB a achitat o mare parte din datorii. Cel mai recent, a ajuns la un acord cu Cosmin Contra şi Javi Reyes.

DDB a ajuns la un acord cu Cosmin Contra

Fostul antrenor şi fostul preparator fizic ar fi avut de primit în jur de 100.000 de euro. 

"S-au rezolvat multe probleme la Dinamo. Chiar ieri și alaltăieri s-au rezolvat problemele cu Contra și preparatorul fizic (n.r. – Javi Reyes), s-a închis litigiul. Au fost achitate datoriile, până la urmă au ajuns părțile la un acord. S-a închis cazul, nu mai au probleme cu asta. S-a negociat, Cosmin a lăsat de la el, a lăsat serios. S-au făcut eforturi foarte mari la Dinamo", a dezvăluit Emilian Hulubei, preşedintele AFAN (Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori).

Reclamă

Deşi a antrenat doar patru luni, Contra ar fi putut solicita plata întregului contract, 600.000 de euro. El s-a aflat în relaţii tensionate cu fanii, care l-au acuzat că a contribuit la aducerea lui Pablo Cortacero în Ştefan cel Mare.

"Dinamo mai are de plătit câțiva antrenori de la Copii și Juniori, sume foarte mici, pe care le vor plăti cu siguranță. Nu știu către Stat, dar acolo se pot reeșalona datoriile. Dacă merg tot așa, până pe 31 martie cred că își iau licența și pentru competițiile europene", a mai spus Hulubei pentru digisport.

Jerry Gane va rămâne antrenor la Dinamo

După 26 de etape din sezonul regular, Dinamo ocupă locul al 13-lea, cu 27 de puncte. "Câinii" sunt la două puncte de locul de baraj, ocupat de Voluntari, şi au ajuns la şase etape fără victorie. Dinamo îşi poate salva sezonul în Cupă, unde este calificată în semifinale. Actualul antrenor va fi păstrat în funcţie.

Reclamă 4 / 0/3

"Jerry Gane are girul nostru în continuare! Eu cu Gigi Mulțescu nu am vorbit decât altfel de probleme. Nu cunosc nimic legat de venirea sa pe banca lui Dinamo. Nu s-a pus problema", a spus Constatin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, pentru fanatik.ro.

Jerry Gane a fost secundul lui Cosmin Contra în cel de-al doilea mandat al fostului selecționer la Dinamo. După plecarea lui "Guriță", petrecută la începutul lui decembrie 2020, Gane a devenit "principal".

Recomandări
  • Dinamo tremură pentru licenţă
  • Trebuie să achite datoriile până pe 31 martie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și