Închide meniul

Cosmin Contra, discurs de adio! Astăzi este Ziua Z la Dinamo. "Guriță" îi bagă în ședință pe spanioli și ia în calcul să-și dea demisia!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:36

Cosmin Contra, discurs de adio! Astăzi este Ziua Z la Dinamo. "Guriță" îi bagă în ședință pe spanioli și ia în calcul să-și dea demisia!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra, discuție decisivă cu spaniolii de la Dinamo

Cosmin Contra a obținut un singur punct de la revenirea la Dinamo, iar postul său se clatină serios. Problemele cu banii sunt din ce în ce mai greu de gestionat în vestiar, astfel că "Guriță" se gândește chiar să își dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra îl bagă în ședință pe Rufo Colado și poate demisiona

"Mâine (n.r. duminică) voi avea o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, vedem ce se va întâmpla. E clar că trebuie discutat! Vedem ce se va întâmpla (n.r. întrebat dacă ia în calcul să-și dea demisia). În momentul de față, sunt dezamăgit pentru că așteptam mult de la meciul cu Astra", a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul lui Dinamo i-a taxat în termeni duri și pe jucători. A lăsat de înțeles că mulți dintre fotbaliștii transferați de spanioli nu au valoare pentru a juca în tricoul "câinilor".

"A fost un joc slab. Ei trebuie să își dea seama că valoarea pe care o au, dacă au valoare, trebuie să o arate. Trebuie să își asume responsabilitatea, pentru că altfel e greu să ieși din subsolul clasamentului. Vreau să văd mai multă personalitate. Ne consumă ceea ce se întâmplă în jurul echipei", a reacționat Contra.

Cinci înfrângeri la rând avea Dinamo, în Liga 1, până să își împartă punctele cu Astra Giurgiu. Etapa viitoare o va avea adversară pe FC Voluntari.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și