Închide meniul

Cosmin Contra l-a felicitat pe Adrian Mutu pentru că a semnat cu FC U Craiova. „Îmi place! Are idei foarte bune”

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 17:31

Cosmin Contra l-a felicitat pe Adrian Mutu pentru că a semnat cu FC U Craiova. „Îmi place! Are idei foarte bune

Profimedia

Cosmin Contra l-a felicitat pe Adrian Mutu

  • Mesajul lui Contra pentru Mutu
  • Fostul selecţioner, mândru de finul său

Cosmin Contra a spus că finul său, Adrian Mutu, a stat pe gânduri când a plecat de la cârma României U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra l-a felicitat pe Adrian Mutu

„Eu vorbesc cu Adi. E finul meu. Vorbesc cu el destul de mult. A avut nesiguranţa dacă să rămână la echipa naţională de tineret. Dar cred că era pasul următor în carieră, să meargă la o echipă de club, să muncească zi de zi, ideile lui sa fie puse în aplicare mult mai bine.

Pentru că una e să stai la naţională 2-3 zile, să munceşti, să îţi pui planul tău tactic în aplicare, iar alta e să lucrezi luni de zile, să poţi lucra zi de zi cu jucători tăi, să se vadă mâna ta.

Reclamă

Adi a demonstrat la echipa naţională de tineret, cât şi la Voluntari, când a fost şi a salvat echipa, chiar dacă a fost la baraj, că e un antrenor tânăr de mare perspectvă.

Ne leagă o prietenie foarte bună. Îmi doresc ca el să reuşească la Craiova. Are idei foarte bune. Îmi place. Sper să vedem mâna lui Adi Mutu în campionatul viitor”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Reclamă

Cosmin Contra, dorit în La Liga

Şi Cosmin Contra aşteaptă să semneze un nou contract. Luna trecută, spaniolii au scris că „Guriţă” este dorit în La Liga.

Deportivo Alaves, ocupanta locului 15 din Spania, îl aşteaptă pe tehnician, care a evoluat pentru gruparea din Vitoria în perioada 1999-2001 (66 meciuri, 5 goluri).

„Este unul dintre visele mele, să mă întorc la Vitoria. Sperăm că vor apărea circumstanțele pentru a putea reveni și a antrena echipa, pentru că m-ar face la fel de entuziasmat ca prima zi în care am ajuns ca jucător”, a declarat Cosmin Contra pentru Radio Marca.

Reclamă 4 / 0/3

După despărţirea de Dinamo, Cosmin Contra lucrează la UEFA, ca observator. El a fost delegat la multe meciuri tari din Champions League.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a pregătit-o pe Dinamo pentru a doua oară în carieră. El a mai stat pe banca „câinilor” în 2017. Anul trecut, a rezistat trei luni şi jumătate, de la finalul lui august până la începutul lui decembrie.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
apr.
0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
23:59 Ucraina – România 2-2, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian, victorii fabuloase cu Svitolina şi Tsurenko! 23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 Estoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o "revoluţie" în Liga 1!
Liga 1 • 9 apr., 14:30
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o „revoluţie” în Liga 1! Măsura radicală care ar îmbunătăţi fotbalul românesc: „Mi-a dat dreptate”
Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale "Briliantului"
Diverse • 9 apr., 13:59
FOTO
Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”! Fostul fotbalist a spus tot!