Închide meniul

Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu Suning! "Cred că meritam mai mult respect". Mesajul antrenorului român pentru suporteri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 15:38

Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu Suning! "Cred că meritam mai mult respect". Mesajul antrenorului român pentru suporteri

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu nu mai este antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning. Antrenorul român, în vârstă de 51 de ani, a plecat de la echipa campioană din cauza neînţelegerilor cu şefii lui Jiangsu cu privire la transferuri. Aceştia au renunţat la mai mulţi jucători de bază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu: "Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători"

”Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru telekomsport.

Olăroiu s-a confruntat şi cu probleme financiare în China. Antrenorii şi jucătorii lui Jiangsu ar avea de recuperat bani încă de anul trecut, iar plata unor drepturi s-ar fi făcut fără a fi achitate şi taxele către stat, lucru care ar face ca sumele respective să poată fi cheltuite doar în China, potrivit sursei citate. 

Cosmin Olăroiu a adus primul titlu de campioană din istoria lui Jiangsu Suning

Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning în martie 2018, când i-a luat locul lui Fabio Capello. La finalul anului trecut, el a câştigat titlul de campion, primul din istoria clubului, şi a jucat finala Cupei. 

În total, Olăroiu a cucerit 17 trofee în şase ţări. În afară de China, el a mai fost campion în România, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român are o avere estimată la 46 de milioane de euro.

Reclamă

"Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! (…) De fiecare dată când am avut posibilitatea am îmbrăcat tricolorul. Acum, în China, nu aveam de unde să cumpăr, fiind închiși. Pentru mine înseamnă enorm când la televizor spune 'Olaloiu' și România", a spus antrenorul român, luna trecută, pentru gsp.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și