Închide meniul

Cosmin Olăroiu, aproape de un nou tun financiar! Echipa din Zona Golfului care i-a pus o super ofertă pe masă

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2021, 8:39

Cosmin Olăroiu, aproape de un nou tun financiar! Echipa din Zona Golfului care i-a pus o super ofertă pe masă

Cosmin Olăroiu nu şi-a dorit postul de selecţioner al României

ImagineChina / Stringer via Hepta

Dacă acceptă, tehnicianul ar putea da un nou tun financiar. Al Nasr este formația care-l vrea pe Cosmin Olăroiu. Tehnicianul roman îl poate înlocui pe Mano Menez, care a fost dat afară, după cum anunță telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În China, Olaroiu a avut un salariu de 7.5 milioane de euro pe an. Este știut faptul ca Olăroiu nu este un tehnician deloc ieftin. Astfel, ar fi de așteptat ca românul să solicite un salariu de, cel puțin, 4-5 milioane de euro, pe sezon.

În prezent, Al Nasr se află pe locul 8, în campionatul din Arabia Saudită. Formația care-l dorește pe Olăroiu are 6 puncte, după patru runde.

Cosmin Olăroiu are de luat bani de la chinezi

Totuși, Olăroiu ar putea refuza oferta arabilor, din cauza chinezilor. Tehnicianul român nu și-a luat încă toți bani și se judecă cu proprietarii fostei sale formații, care, între timp, s-a desființat.

Cosmin Olăroiu are banii blocați în China din cauza faptului că foștii patroni nu au plătit taxele. În acest moment, tehnicianul român se află în proces cu cei de la Jiangsu Suning.

Reclamă

Nu se pune problema întorcerii mele în momentul de față, până nu se rezolvă problema cu chinezii. Este un proces, dacă câștig, câștig. Clubul a dispărut. La banii pe care noi i-am primit nu s-au plătit taxele.

Nu ai voie să transferi banii, dacă taxele nu sunt plătite. Prin acest proces, vor să-i oblige să plătească taxele, lucru care ar elibera banii pe care îi avem în China și eu și jucătorii„, spunea Olăroiu, în urmă cu două luni.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și