Închide meniul

Cosmin Olăroiu, de nerecunoscut! S-a apucat de arte marţiale + Oli, lăudat de o fostă vedetă a lui Inter: "Jose Mourinho al Asiei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 7:27

Cosmin Olăroiu, de nerecunoscut! S-a apucat de arte marţiale + Oli, lăudat de o fostă vedetă a lui Inter: "Jose Mourinho al Asiei"

Instagram coachraphaelbarbosa

Cosmin Olăroiu practică artele marţiale în Emiratele Arabe Unite

După ce a slăbit 30 de kilograme, Cosmin Olăroiu se menţine în formă cu antrenamente serioase. El s-a pregătit cu un brazilian care are centura neagră în Jiu-Jitsu şi care are o sală în Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După un antrenament separat cu unul dintre cei mai mari antrenori din lume. Dacă vă place fotbalul, probabil că îl cunoaşteţi", s-a mândrit Raphael Barbosa pe contul de Instagram.

Cosmin Olăriu, lăudat de Eder: "În China, m-am antrenat mai bine decât la Inter"

Şi brazilianul Eder, pe care Olăroiu l-a pregătit la Jiangsu Suning, l-a lăudat pe român. Fostul jucător al lui Inter a lăudat metodele de pregătire ale lui Oli.

"Este o diferență de vizibilitate față de fotbalul european, pentru că se pot vedea toate meciurile din Italia, pe cele din China, mai puţin. Dar la Jiangsu m-am antrenat mai mult decât la Inter. 

Reclamă

Cosmin Olăroiu, antrenorul, era considerat Jose Mourinho al Asiei. Nivelul antrenamentelor era unul excelent. În Italia alergam 12,5 kilometri. În China, aproximativ la fel.

Pentru unii poate fi dificil să se adapteze la fotbalul din China, după ce au jucat mulţi ani în Italia. E vorba despre un fotbal diferit", a spus Eder, ajuns acum la Sao Paolo, citat de fcinternews.it.

Cosmin Olăroiu, surprins de desfiinţarea lui Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a reușit surpriza în China și a câștigat titlul cu Jiangsu Suning. Cei din conducerea clubului i-au făcut însă și ei ”o surpriză” şi au desființat echipa. Eugen Nae, antrenorul cu portari din staff-ul său, a dezvăluit la AS.ro LIVE ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Nae susține că nu au bănuit absolut nimic și că au rămas șocați de faptul că Jiangsu Suning s-a desființat după ce a cucerit primul titlu din istorie.

”Ceva s-a întâmplat după finală, nu a venit nimeni să ne felicite. Nu am făcut nicio petrecere, președintele clubului, managerul clubului. Ne gândeam că ce se întâmplă. Ne așteptam să ieșim pe străzi, e un oraș destul de mare. Nu am șimțit nimic. Au început întârzierile de salarii și de bani și atunci ne-am gândit că e ceva", a povestit Nae la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și