Închide meniul

Cosmin Olăroiu, pe punctul de a deveni selecționer! Au început deja negocierile. Ce cerințe a avut favoritul lui Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2021, 10:59

Cosmin Olăroiu, pe punctul de a deveni selecționer! Au început deja negocierile. Ce cerințe a avut favoritul lui Mirel Rădoi

Cosmin Olăroiu, victorie dramatică

ImagineChina / Stringer via Hepta

Potrivit dubaisports.ae, Olăroiu ar putea să îl înlocuiască pe Bert van Marwijk. Cu tehnicianul olandez pe bancă, UAE este fără victorie în ultimele patru meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. A ajuns pe locul patru în grupă, iar oficialii Federației își doresc să ia măsuri radicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, în negocieri cu Federația din Emirate

Olăroiu a și urmărit din tribună meciul dintre selecționata Emiratelor Arabe Unite și cea a Irakului. Disputa de marți s-a încheiat 2-2, gazdele reușind să restabilească egalitatea în minutul 90+2.

Potrivit sursei citate anterior, Cosmin Olăroiu își dorește un salariu uriaș și vrea un contract pentru 3 sau 4 ani. Cerințele ridicate au împotmolit, pentru moment, negocierile. Totuși, s-ar putea ajunge la un acord în următoarele zile.

Situația nu este pe placul lui Răzvan Burleanu. Cosmin Olăroiu este printre cei care l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi. Chiar selecționerul României l-a propus pe „Oli”.

În momentul în care eu aș renunța, Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă pentru naţionala României. Nu neapărat pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. Discutăm mereu la telefon, nu trebuie să ne întâlnim ca să vorbim. Nu mi-a dat neapărat un sfat.

Reclamă

Îmi spune: Eu nu am lucruri concrete să-ți spun pentru că nu știu ce se întâmplă acolo. Poate eu văd un jucător mai bun decât altul, dar tu ești cu ei la antrenament. Vorbim de lucruri generale, ce se poate schimba în dinamica unui joc, în structura unei echipe sau viziunea asupra unei partide„, a declarat Mirel Rădoi încă din luna mai.

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi

Cosmin Olăroiu tocmai a avut parte de o surpriză incredibilă. Poliţia din Dubai i-a recuperat ceasul care i-a fost furat cu o lună şi jumătate în urmă, pe străzile din Milano.

Fostul antrenor al lui Al Ain şi Al Ahli le-a mulţumit celor din poliţia din Dubai, asta după ce şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, iar trei suspecţi au fost deja arestaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să le mulţumesc celor de la poliţia din Dubai. Au recuperat ceasul furat. Au arătat că sunt profesionişti şi au demonstrat încă o dată că Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Oamenii trăiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam să îmi recuperez vreodată ceasul”, a spus Olăroiu.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Recomandări
  • Cosmin Olăroiu poate deveni selecționerul Emiratelor Arabe Unite
  • Ce a cerut antrenorul de 53 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și