Închide meniul

Cosmin Olăroiu, uimit de Rafa Benitez. Gestul făcut de legendarul antrenor spaniol: ”Sunt un nimeni pe lângă el!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 noiembrie 2020, 17:24

Cosmin Olăroiu, uimit de Rafa Benitez. Gestul făcut de legendarul antrenor spaniol: ”Sunt un nimeni pe lângă el!”

profimediaimages

Cosmin Olăroiu a fost felicitat de Rafa Benitez

Actualmente antrenor la Dalian Pro, se pare că Benitez l-ar fi surprins pe Cosmin Olăroiu cu un mesaj prin care îl felicita, chiar dacă cei doi nu se cunoscuseră până în acel moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Oli” l-a învins în finală chiar pe Fabio Cannavaro, fostul său elev în ale antrenoratului.

 "Rafa Benitez m-a uimit. Eu sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez și mi-a transmis un mesaj după câștigarea titlului. A cerut numărul de la club și mi-a scris, m-a felicitat", a declarat Olăroiu într-o intervenție la Digisport.

Cosmin Olăroiu, gata să revină în Europa

Olăroiu a făcut minuni pe banca celor de la Jiangsu Suning. La al treilea an pe banca chinezilor, Olăroiu a reuşit să aducă titlul. Olăroiu a reuşit o performanţă fantastică: este singurul antrenor român care a câştigat titlul în patru ţări diferite.

Olăroiu a cucerit titlul cu Steaua (2005-2006), Al Hilal (Arabia Saudită-2008), Al Ain (Emiratele Arabe-2012 și 2013), Al Ahli (Emiratele Arabe-2014 și 2016) şi Jiangsu Suning (China – 2020). Oli e gata însă de o nouă aventură. Vrea să revină în Europa.

Reclamă

"Îmi doresc să revin în Europa, să am un nou challenge (n.r provocare). De asta am venit în China. Câștigând în Golf, nu am vrut să mai merg acolo pentru că voiam să încerc în altă parte, să văd dacă pot face față și într-un alt campionat.

Aici sunt fel și fel de antrenori mari care vin: Rafa Benitez, Giovanni van Bronckhorst, Villas-Boas, Sven-Goran Eriksson. Nu pot să-i enumăr pe toți, e un challenge. Pentru mine este important să găsesc un alt challenge, ca să fiu motivat”, a încheiat Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cosmin Olăroiu a câștigat titlul în China
  • Rafa Benitez, gest care l-a surprins pe român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și