Închide meniul

"Costurile cu Messi reprezintă 8% din veniturile totale ale Barcelonei". Juan Laporta, anunţ şoc. Ce îşi doreşte starul argentinian pentru a rămâne pe Camp Nou

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2021, 8:49

"Costurile cu Messi reprezintă 8% din veniturile totale ale Barcelonei". Juan Laporta, anunţ şoc. Ce îşi doreşte starul argentinian pentru a rămâne pe Camp Nou

Profimediaimages

Lionel Messi joacă din 2004 pentru echipa de seniori a Barcelonei

Juan Laporta, candidatul cu cele mai mari şanse la alegerile pentru funcţia de preşedinte a Barcelonei, de pe 7 martie, a dezvăluit că este pregătit să îi facă o ofertă de nerefuzat căpitanului Barcelonei. Este convins că nu banii sunt prioritari pentru Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Laporta: "Lionel Messi îşi doreşte mai mult să câştige titluri decât bani"

"Voi face tot ce pot ca Messi să rămână la Barcelona. El ar trebui să primească afecțiunea pe care o merita și cu un pachet financiar adecvat, dar nu este vorba de bani. Are nevoie de o propunere sportivă câștigătoare, Leo vrea să câștige din nou cu Barcelona.

Îl cunosc bine, am o relație personală bună cu el. Messi nu este aici pentru bani. Va avea nevoie de o ofertă sportivă competitivă pentru că este un câștigător.

Povestea de iubire dintre Messi şi Barcelona este una dintre cele mai frumoase din fotbal. Trebuie să fie iubit. Cluburile concurente fac oferte, da trebuie să spun că banii nu garantează titluri. Leo îşi doreşte mai mult să câştige titluri decât bani", a declarat Juan Laporta pentru Sky Sports, citat de Marca.

Conducător al Barcelonei între 2003 şi 2010, Juan Laporta a vorbit şi despre contractul uriaş pe care îl are Messi în Catalonia. În ultimii patru ani, Leo a câştigat nu mai puţin de 555 de milioane de euro.

Reclamă

"El produce mai mulţi bani decât ne costă pe noi. Costurile cu Messi reprezintă 8% din veniturile totale ale clubului, în timp ce el generează în jur de 30% venituri. Este foarte profitabil pentru Barcelona. Sunt de nepreţuit momentele în care întrebi un copil care este jucătorul lor preferat şi el spune Messi", a precizat Laporta.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și