Închide meniul

Crăciun de poveste pentru jucătorii naționalei! Imagini inedite Chiricheș și Hanca. Mesaj emoționant transmis de Mitriță

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 7:43

Crăciun de poveste pentru jucătorii naționalei! Imagini inedite Chiricheș și Hanca. Mesaj emoționant transmis de Mitriță

Hepta

Chiricheș, la echipa națională

Jucătorii naționalei obișnuiau să meargă în destinații exotice în vacanța de iarnă. De data aceasta, pandemia le-a dat planurile peste cap. Iar programul încărcat de la echipele de club a făcut ca sărbătoarea să fie restrânsă, în sânul familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș, mesaj pentru fanii din România și din Italia

Căpitanul naționalei, Vlad Chiricheș, a rămas la Sassuolo. El a transmis un mesaj pentru fanii din România și din Italia.

”Noi, bărbații din familia Chiricheș, vă urăm Crăciun fericit și Sărbători liniștite alături de cei dragi!”, a transmis Vlad Chiricheș, pe contul de Instagram. Unul dintre băieți i-a făcut misiunea mai dificilă și a intervenit în timoul mesajului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlad Chiriches (@vladchiriches)

Alex Mitriță: ”Mi-e dor de familia mea! Vă iubesc”

Alex Mitriță a fost alături de familie doar cu ajutorul tehnologiei. El joacă în Arabia Saudită la Ah Ahli. Granițele țării sunt închise și oricum Mitriță are meciuri de jucat. Următoarea partidă e chiar pe 27 decembrie.

Reclamă

”Crăciun fericit! Mi-e dor de familia mea! Vă iubesc! Alessia Mitriță, te iubim la infinit!”, a scris Mitriță pe contul de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandru Mitriță (@mitrita28)

Familia lui Sergiu Hanca, vizitată de Moș Crăciun

Sergiu Hanca a stat alături de familie. Cu toții au fost vizitați de Moș Crăciun.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Hațegan a uitat de coșmarul de la Paris

Și arbitrul FIFA Ovidiu Hațegan a sărbătorit în familie, alături de soție și de cei doi copii. De Crăciun, Hațegan a uitat de coșmarul de la Paris, de la meciul PSG-Bașakșehir, după care Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism.

  •  AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și