Închide meniul

"Cred că Sebastian Colţescu a încheiat cu arbitrajul şi s-a sinucis!" Marius Şumudică, reacţie dură după incidentul rasist de la Paris

Mihai Ispas Publicat: 9 decembrie 2020, 13:46

"Cred că Sebastian Colţescu a încheiat cu arbitrajul şi s-a sinucis!" Marius Şumudică, reacţie dură după incidentul rasist de la Paris

profimediaimages

Marius Şumudică îi critică pe Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre

  • Sebastian Colţescu, acuzat de rasism în Champions League
  • Meciul PSG-Başakşehir a fost suspendat şi va fi reluat astăzi

Marius Şumudică a criticat atitudinea arbitrului de rezervă al meciului de la Paris, Sebastian Colţescu. El i-a indicat centralului Ovidiu Haţegan să-l elimine pe "ăla negru", în timp ce arăta spre secundul echipei turce, Pierre Webo. Şumudică o va înfrunta chiar pe Başakşehir în etapa următoare a Superligii din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, despre Sebastian Colţescu: "O greşeală impardonabilă"

"E clar că s-a greşit. Nu neapărat că sunt în Turcia. E o misiune care devine mult mai grea pentru mine. Această echipă va câştiga un capital de simpatie extraordinar.

O greşeală impardonabilă, nu am nimic cu arbitrii români. O nuanţă, nu a ştiut cum să se adreseze. Şi pe mine mă deranjează când îmi spune cineva românul ăla, ţiganul ăla. 

Reclamă

Cred că aseară, Sebastian Colţescu a încheiat cu arbitrajul şi s-a sinucis", a spus antrenorul lui Gaziantep, despre arbitrul care chiar a fost pe punctul să se sinucidă în 2008.

Şumudică spune că cea mai bună explicaţia pentru scandalul de la Paris a oferit-o jucătorul lui Başakşehir, Demba Ba. "Nu ai fi spus 'ăla alb, dacă nu era cineva de culoare'", i-a reproşat acesta lui Colţescu. 

Reclamă

Marius Şumudică acuză aroganţa lui Octavian Şovre

Şumudică a spus că a avut de-a face cu aceeaşi brigadă de arbitri, iar experienţa nu a fost deloc fericită. L-a vizat în special pe Octavian Şovre, care este acuzat că a făcut şi el o remarcă rasistă, înaintea lui Colţescu tot la adresa lui Webo.

"Îţi dau un simplu exemplu, Eu acum doi ani am antrenat în Arabia Saudită. Veneau numai brigăzi de Champions League. Veneau, discutau cu mine, în 30 de meciuri nu m-au eliminat niciodată.

Apoi am avut această brigadă. Atâta aroganţă ca la domnul Sovre nu am întâlnit în toată cariera mea! A venit la mii de kilometri, pe sume frumuşele, să arbitreze un antrenor român. Acest om mă trata cu un ton din ăsta arogant! Atunci l-am apreciat pe Haţegan. L-a chemat de multe ori în cască, dar nu a venit niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu dacă e adevărat că e vocea lui, dar am trăit-o pe pielea mea. O aroganţă ieşită din comun", a mai spus Şumudică la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”