Închide meniul

Cristi Balaj, după ce Dan Petrescu a declarat că a ajuns la cel mai mare club din cariera sa: „Nu cunosc clubul respectiv”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 21:51

Reclamă
Cristi Balaj, după ce Dan Petrescu a declarat că a ajuns la cel mai mare club din cariera sa: „Nu cunosc clubul respectiv

Cristi Balaj, după ce Dan Petrescu a declarat că a ajuns la cel mai mare club din cariera sa

Dan Petrescu / Hepta

Cristi Balaj a reacţionat după ce Dan Petrescu a declarat că a ajuns la cel mai mare club din cariera sa. După ce s-a despărţit de CFR Cluj, Petrescu a semnat cu Jeonbuk din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prima sa conferinţă de presă la Jeonbuk, Dan Petrescu a declarat că formaţia sud-coreeană este cea mai mare din CV-ul său de antrenor.

Cristi Balaj, după ce Dan Petrescu a declarat că a ajuns la cel mai mare club din cariera sa: „Nu cunosc clubul respectiv”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, nu a părut deranjat de declaraţiile fostului antrenor din Gruia. Balaj a glumit, dar i-a urat succes lui Petrescu la noua sa echipă:

„Nu cunosc clubul respectiv. Probabil mașina de acolo e mai valoroasă decât cea cu care umblă la Cluj.

Nu știu. Dan Petrescu va trebui să spună multe ca să ne simțim jigniți. Îi respectăm pe cei care i-am avut la CFR.

Reclamă

Am vorbit cu el. E un club important în Asia. Ne-am bucura să aibă performanțe acolo”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

Dan Petrescu a semnat un cotract pe doi ani şi jumătate cu echipa care se află pe locul 5 în campionatul din Coreea de Sud, după 18 etape.

Jeonbuck are 9 titluri de campioană în Coreea de Sud şi două Ligi ale Campionilor Asiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, prima conferinţă de presă la Jeonbuk Hyundai

Dan Petrescu a avut prima conferinţă de presă la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care a semnat după plecarea de la CFR Cluj. Petrescu a spus că a venit la cel mai mare club din Coreea de Sud şi din Asia.

Dan Petrescu s-a arătat onorat că a reuşit să ajungă la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care visează să câştige campionatul şi Liga Campionilor Asiei.

„Este o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt foarte încântat, sunt foarte fericit să fiu aici. Am o mare experiență ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club pe care l-am antrenat în cariera mea și asta este o mare responsabilitate.

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta.

Când antrenam în China (n.r. – pe JS Suning), jucam în Liga Campionilor împotriva lui Jeonbuk, iar pe vremea aceea echipa era foarte bună. Și când am venit în oraș, am văzut condițiile foarte bune de aici, suporterii, totul. Am fost impresionat de ceea ce am văzut și chiar visam într-o zi să antrenez un club ca acesta”, a spus Dan Petrescu la prima conferinţă de presă susţinută în Coreea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și