Închide meniul

Cristi Balaj, prima reacţie după ce Ioniţă şi-a retras mărturia în cazul de dopaj! Preşedintele ANAD a lămurit lucrurile: "Mi-a mărturisit că e real!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 aprilie 2021, 14:06

Cristi Balaj, prima reacţie după ce Ioniţă şi-a retras mărturia în cazul de dopaj! Preşedintele ANAD a lămurit lucrurile: "Mi-a mărturisit că e real!”

Ardelenii ”tremură” după a doua remiză consecutivă din 2022

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURaES via Hepta

  • Cristi Balaj, prima reacţie după ce Alex Ioniţă şi-a retras mărturia
  • Comunicatul emis de preşedintele ANAD

Preşedintele ANAD îl contrazice pe Alex Ioniţă şi explică că tot ceea ce a declarat fotbalistul colegilor săi este cât se poate de real. Balaj a specificat şi faptul că la întâlnirea dintre cei doi a fost prezent şi Victor Becali, care i-a transmis jucătorului că trebuie să fie asumat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am aflat din presa de astăzi despre o nouă declarație a jucătorului Alexandru Ioniță cu privire la situația în care este implicat alături de alți trei sportivi de la echipa de fotbal Astra Giurgiu. În calitatea mea de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping doresc să fac următoarele precizări:

În discuția pe care am avut-o cu jucătorul, când a venit la ANAD, acesta mi-a mărturisit că ceea ce a declarat colegilor ofițeri anti-doping în cadrul investigației din luna septembrie 2020 este real, motiv pentru care i-am făcut singura recomandare pe care o am la dispoziție ca președinte, adică să respecte prevederile legale, respectiv să se prezinte la convocările Comisiei de audiere și să spună adevărul. Precizez că jucătorul a fost informat cu privire la prevederile legale aplicabile în astfel de cazuri.

Reclamă

Cristi Balaj: "Ceea ce a declarat colegilor ofițeri anti-doping în septembrie 2020 este real!"

Sportivul a venit însoțit de Victor Becali, cel care i-a subliniat faptul că, major fiind, este decizia lui și că, având în vedere că există riscul sancționării de până la patru ani, trebuie să facă o alegere asumată și în cunoștință de cauză. Jucătorul a ales să depună mărturie și să confirme ceea ce a relatat colegilor mei, în cadrul investigației din septembrie 2020. Ulterior, a avut numeroase apariții în spațiul public în care a oferit amănunte în legătură cu această vizită și din speța în derulare, poziții ce păreau sincer asumate.

În rolul meu de președinte al ANAD și alături de colegii mei din instituție rămânem în continuare la dispoziția persoanelor care activează în sport pentru a oferi informații despre domeniul anti-doping și respectarea reglementărilor în vigoare", se arată în comunicatul emis de Cristi Balaj.

Reclamă

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj de la Astra! Alex Ioniţă şi-a retras mărturia

Alex Ioniţă (26 de ani) şi-a retras mărturia. Fotbalistul susţine că aceasta a fost făcută în urma unor "presiuni enorme" şi, mai mult, că i-a fost dictată de oficialii instituţiei, scrie gsp.ro.

Ioniţă, Fatai şi Takayuki sunt cei trei fotbalişti ai Astrei suspendaţi provizoriu pentru că în toamna lui 2020 au apelat la vitiminizarea intravenoasă în cantităţi interzise de WADA (Agenţia Mondială Anti-Doping).

"Am fost supus unei presiuni enorme și am recunoscut ce mi-au spus ei să recunosc. Am explicat totul în declarația trimisă Comisiei de audiere a ANAD, care sper să adopte o decizie corectă și să oprească toată această nedreptate aici. Vreau să se știe adevărul și să nu ajungem să fim pedepsiți pe nedrept, eu sau colegii mei. Sper ca măcar cei de la Comisie să fie corecți", a declarat Ioniţă pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei
Liga 1 • 22 mart., 15:02
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei! Salariile, neplătite de şase luni
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China
Fotbal extern • 16 mart., 20:28
Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China! Foștii colegi au reacționat imediat: „Calitate mare!”