Închide meniul

Jablonec – CFR Cluj | Cristi Bălgrădean și Camora au „îngropat-o” pe campioana României! Gafe de curtea școlii ale oamenilor lui Dan Petrescu. „Ce ai făcut?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 23:31

Jablonec – CFR Cluj | Cristi Bălgrădean și Camora au „îngropat-o pe campioana României! Gafe de curtea școlii ale oamenilor lui Dan Petrescu. „Ce ai făcut?

Gafe uriașe ale CFR-ului

Stefan Constantin/Sport Picture

După o primă parte în care ocaziile importante au fost de partea lui Jablonec, presiunea cehilor s-a concretizat în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Bălgrădean și Mario Camora, gafe uriașe în Jablonec – CFR Cluj

Bălgrădean a ieșit pe sub minge la o centrare a cehilor din flancul stâng. Mingea a fost trimisă spre poartă, dar Camora, în cădere, a respins balonul cu mâna din fața porții.

Arbitrul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe fundașul campioanei României, după care a dictat penalty pentru Jablonec. Camora nu a mai fost trimis la cabine într-un meci de aproape doi ani, când vedea două cartonașe galbene într-un Astra – CFR Cluj 3-2.

După ce a greșit la faza care a dus la penalty-ul lui Jablonec, Bălgrădean nu a reușit să revanșeze la 11 metri. Pilar l-a învins fără emoții de la punctul cu var pe portarul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a avut o reacție rezervată. Antrenorul campioanei l-a băgat într-o mică ședință pe Camora în timp ce acesta era în drum spre vestiare, întrebându-l „Ce ai făcut?”

Reclamă
CFR Cluj, gafe uriașe
Sursa: captură Pro X
CFR Cluj, gafe uriașe
Sursa: captură Pro X

Dan Petrescu: „Dacă ar fi un egal, nu ne-am supăra!”

Dan Petrescu anticipa înaintea meciului că Jablonec va fi un adversar puternic pentru CFR Cluj.

„Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puține zile. Știu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Mai rar găsești acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.

Au jucători de echipă națională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naționala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România.

Reclamă 4 / 0/3

Și echipa națională a Cehiei e mult peste naționala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câștigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut și sunt multe probleme de lot”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

În prezent, Jablonec ocupă locul 11 în campionatul Cehiei, în timp ce CFR Cluj este lider detașat în Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și