Închide meniul

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Ne-am bătut!” Scene ireale: „Să îi pună biroul în cap!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iunie 2024, 9:52

Reclamă
Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Ne-am bătut! Scene ireale: „Să îi pună biroul în cap!

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre Ioan Becali

Colaj AntenaSport - Hepta

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali. Deşi cei doi sunt prieteni buni, Borcea a dezvăluit că au existat şi momente tensionate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a spus că a ajuns la conflict fizic cu Giovanni Becali, pe vremea când aceştia erau implicaţi la Dinamo. Mai mult, Borcea a povestit şi un episod de la transferul lui Adrian Mutu.

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali

Avem de toate, de la discuții până la spart birourile. Ne-am bătut când era la Dinamo. Ne certam pe jucători, sunt multe. Mergem să îl transferăm pe Mutu la Inter și avea clauză două milioane, dar nu era pusă de noi, ci de FC Argeș. Oriali era director general, avea mamă româncă și Giuliano Terraneo era director executiv.

Ăla zicea să dea banii în tranșe. Giovanni mă întreabă cât costă în tranșe, i-am spus că 4 milioane. Omul îi explica și s-a enervat Giovanni în biroul lui Inter, să îi pună biroul în cap. Zic gata, plecăm! Nu se mai face niciun transfer. Și Mutu zice: «Nea Giovanni, eu nu mai plec de aici»”, a spus Cristi Borcea la fanatik.ro.

Ce i-a putut spune Jose Mourinho lui Cristi Borcea la dineul organizat înaintea meciului de retragere al Generaţiei de Aur!

„The Special One” s-a întâlnit cu Cristi Borcea la dineul organizat înainte de meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Iată ce i-a putut spune Jose Mourinho lui Cristi Borcea. Marele antrenor portughez va antrena reprezentativa mondială la meciul din această seară. Generaţia de Aur va întâlni mai multe foste staruri ale fotbalului mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Ai bani! Și se vede că ești nebun după fotbal”, i-a fi spus Jose Mourinho lui Cristi Borcea, potrivit gsp.ro.

Sunt onorat că am stat la aceeași masă cu marii Mou, Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu”, a spus Cristi Borcea, după dineu.

Cristi Borcea a cumpărat mai multe tricouri la licitaţia de la dineul organizat cu o seară înaintea meciului. Meciul de retragere al Generaţiei de Aur începe la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și