Închide meniul

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 20:03

Reclamă
Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB

Cristi Borcea a fost patronul lui Dinamo între anii 1995-2012 - Hepta

Cristi Borcea știe cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al formației din Ştefan cel Mare are emoții înainte de ”eternul derby”. Dinamo-FCSB se vor întâlni duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 13 din Liga1. 40.000 de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 4 zile înainte de ”eternul derby”, Cristi Borcea, fostul patron al alb-roşiilor, a dezvăluit scorul exact cu care se va termina partida de pe Arena Naţională. Acesta susține că echipa sa de suflet va reuși să obțină cele 3 puncte în fața marei rivale. Borcea a deținut clubul Dinamo în perioada 1995-2012.

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

Fostul patron al ”câinilor” din Ștefan cel Mare este de părere că formația pregătită de Zeljko Kopic se va impune în faţa rivalei FCSB. Conform acestuia, partida de pe Arena Naţională se va termina cu 2-1, în favoarea dinamoviştilor.

De asemenea, omul de afaceri a precizat că nu se va uita la derby. Cristi Borcea nu-şi va putea urămări echipa favorită pentru că se va afla în Dubai până pe data de 27 octombrie, cel mai probabil într-o vacanță.

”Sunt în Dubai până pe 27 octombrie. Nu o să văd meciul, dar îmi doresc să câștigăm! De mic copil, ‘Derby-ul de România’ îmi trezește emoții. Acum e tot așa, dar nu la intensitatea de când mă și ocupam de echipă sau când eram în galerie. Batem cu 2-1”, a declarat Cristi Borcea, pentru iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața echipei patronate de Gigi Becali a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins cu 2-1, scor pe care Borcea și-l dorește și acum. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale roș-albaștrilor. Cu toate acestea, în 2021, Dinamo o învingea pe FCSB cu scorul de 1-0, într-un meci din Cupa României.

Înaintea acestui duel, Dinamo se află pe locul 5, cu 18 puncte adunate în 12 meciuri. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 7, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. Dinamo – FCSB va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Rezultatele ultimelor derby-uri dintre Dinamo şi FCSB

LPF a ales arbitrul derby-ului Dinamo – FCSB! Pe cine a delegat Kyros Vassaras la meciul de pe Arena Naţională

Potrivit gsp.ro, arbitrul delegat la acest meci este Marian Barbu. În vârstă de 36 de ani şi arbitru cu ecuson FIFA, Barbu a oficiat 98 de meciuri în prima ligă din România. El a debutat în urmă cu 10 ani în Liga 1, iar acum va conduce în premieră derby-ul dintre Dinamo şi FCSB.

Reclamă

În total, el le-a arbitrat pe Dinamo şi FCSB în 19 partide. În ceea ce o priveşte formaţia din Ştefan cel Mare, Dinamo a câştigat 4 meciuri, a pierdut 4 meciuri şi a remizat în 2 meciuri cu Barbu la centru. În ceea ce îi priveşte pe cei de la FCSB, campioana României a are 5 victorii, o înfrângere şi 3 remize cu Marian Barbu.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și