Închide meniul

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre retragerea de la echipa naţională. „Am avut un conflict cu Răzvan Lucescu şi unul cu Victor Piţurcă”

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 17:10

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre retragerea de la echipa naţională. „Am avut un conflict cu Răzvan Lucescu şi unul cu Victor Piţurcă

Cristi Săpunaru, la echipa naţională, într-un meci contra Franţei, la Euro 2016

Profimedia

Cristi Săpunaru, actualul lider din vestiarul Rapidului, a declarat că a renunţat la echipa naţională pentru a face loc tinerilor. El a precizat însă că nu a fost căutat de nimeni pentru a juca din nou în tricoul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre retragerea de la echipa naţională

„Am renunțat la națională pentru că sunt o grămadă de jucători tineri care vor să se afirme. Dacă mă mai duc și eu, se mai duce și Tamaș, ăștia mici ce fac? Să demonstreze!

(…) Cu mine nu a vorbit nimeni! Nici până să mă retrag, nici după ce m-am retras. N-a venit niciunul să-mi zică ‘Bă, mai vrei să vii, mai vrei să ne ajuți? Poți să mai ajuți, poți să mai joci?'”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Săpunaru are un palmares de invidiat, la care stă la loc de preţ Europa League cucerită cu FC Porto în 2011, când pe banca portughezilor stătea Andre Villas-Boas. Cu toate acestea, Săpunaru a jucat de doar 36 de ani la naţionala României.

Cristi Săpunaru: „Am avut un conflict cu Răzvan Lucescu şi unul cu Victor Piţurcă”

„Am avut un conflict cu Răzvan (n.r. Lucescu) și unul cu domnul Pițurcă. Nu mai are rost să trec prin ele. Singura chestie e că domnul Pițurcă a făcut o greșeală și putea să-și ceară scuze. A spus că nu m-am dus la națională la un turneu că voiam să mă duc eu în vacanță. Și eu avusesem un deces în familie. Nu mai vreau să le răscolesc.

Reclamă

(n.r. cu Răzvan Lucescu) A fost fost un conflict în aeroport și atât, nimic mai mult. Au fost, s-au dus. Nu știu, când o să fiu și eu antrenor, dacă o să am un jucător cu un alt punct de vedere, care mă poate ajuta în ceva, o să-l ascult. Și asta consider că trebuie s-o facă toți antrenorii. Cu Villas-Boas, într-un an la Porto, am discutat de o sută de ori! Îmi cerea părerea și stăteam, discutam”, a spus Săpunaru.

Mesajul lui Săpunaru pentru Victor Piţurcă

În ciuda conflictului dezvăluit, Săpunaru a precizat că nu îi poartă pică lui Victor Piţurcă.

„Nu, de ce? Dacă-l văd pe stradă, îl salut ca un om normal. El m-a adus la echipa națională, pot să-i spun eu ceva? El a fost cel mai bun selecționer din ultima perioadă”, a mai spus fundaşul Rapidului, care este anunţat printre titulari pentru meciul din această seară cu Botoşani, din etapa a 6-a a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și