Închide meniul

Cristiano Ronaldo a cucerit internetul! Performanţa fabuloasă obţinută de starul lui Juventus în prima zi a anului. Nimeni nu a mai reuşit aşa ceva

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2021, 7:07

Cristiano Ronaldo a cucerit internetul! Performanţa fabuloasă obţinută de starul lui Juventus în prima zi a anului. Nimeni nu a mai reuşit aşa ceva

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, cea mai urmărită persoană pe Instagram

Ronaldo a ajuns la 250 de milioane de urmăritori pe Instagram, capitol la care nu are rival. Jucătorul lui Juventus are un avans considerabil faţă de Lionel Messi, argentinianul care a adunat până acum 174 de milioane de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, primul om cu 250 de milioane de fani pe Instagram

În Top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale sunt Ariana Grande (213 milioane), Dwayne Johnson (209 milioane), Kylie Jenner (207 milioane) şi Selena Gomez (200 de milioane). Cu toţii sunt recompensaţi cu sume uriaşe pentru fiecare postare.

În mai puţin de un an, contul lui Cristiano Ronaldo avut o creştere de 50 de milioane de fani. Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1 milion de euro pentru fiecare postare plătită. Pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, Cristiano primeşte un salariu uriaş la Juventus. Încasează, anual, 31 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo: "Împreună putem face diferența în 2021"

"2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Totuși, acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența.

Reclamă

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive", a postat Cristiano Ronaldo în noaptea de Revelion.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și