Închide meniul

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Italia. A încălcat restricţiile din timpul pandemiei ca să îşi ducă iubita într-o staţiune de lux

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 14:04

Reclamă
Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Italia. A încălcat restricţiile din timpul pandemiei ca să îşi ducă iubita într-o staţiune de lux

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, anchetaţi de Poliţia din Italia, pentru o excrusie la schi

Cristiano Ronaldo a vrut să îşi surprindă iubita, care a împlinit 27 de ani. Portughezul a dus-o pe Georgina Rodriguez la schi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Aosta

Ronaldo şi iubita sa s-au relaxat în această săptămână la Courmayeur, o staţiune de lux din Val d'Aosta, o regiune din nordul Italiei. Aceasta se află în zona portocalie, cu risc mediu şi ridicat de răspândire a noului coronavirus. 

Autorităţile din Italia nu permit călătoriile în zonele periculoase, iar Poliţia din Aosta a dechis o investigaţie, scrie ANSA, citată de Sky Sports.

Înaintea scenelor care i-au creat probleme, Ronaldo a umplut casa cu zeci de buchete de flori şi a organizat o cină specială pentru Georgina.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo ar putea scăpa dacă poate dovedi că deţine o proprietate în acea zonă. Portughezul a fost învoit de Juventus la meciul din Cupa Italiei, cu Spal, câştigat de torinezi cu 4-0.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și