Închide meniul

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Italia. A încălcat restricţiile din timpul pandemiei ca să îşi ducă iubita într-o staţiune de lux

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 14:04

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Italia. A încălcat restricţiile din timpul pandemiei ca să îşi ducă iubita într-o staţiune de lux

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, anchetaţi de Poliţia din Italia, pentru o excrusie la schi

Cristiano Ronaldo a vrut să îşi surprindă iubita, care a împlinit 27 de ani. Portughezul a dus-o pe Georgina Rodriguez la schi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliţia din Aosta

Ronaldo şi iubita sa s-au relaxat în această săptămână la Courmayeur, o staţiune de lux din Val d'Aosta, o regiune din nordul Italiei. Aceasta se află în zona portocalie, cu risc mediu şi ridicat de răspândire a noului coronavirus. 

Autorităţile din Italia nu permit călătoriile în zonele periculoase, iar Poliţia din Aosta a dechis o investigaţie, scrie ANSA, citată de Sky Sports.

Înaintea scenelor care i-au creat probleme, Ronaldo a umplut casa cu zeci de buchete de flori şi a organizat o cină specială pentru Georgina.

Reclamă

Ronaldo ar putea scăpa dacă poate dovedi că deţine o proprietate în acea zonă. Portughezul a fost învoit de Juventus la meciul din Cupa Italiei, cu Spal, câştigat de torinezi cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, la schi, cu Georgina Rodriguez
  • Cei doi au încălcat restricţiile anti-Covid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și