Închide meniul

Cristiano Ronaldo, disperat să fie adversarul lui Messi! Starul a părăsit de urgență Portugalia, deși este infectat cu COVID-19

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 octombrie 2020, 14:23

Cristiano Ronaldo, disperat să fie adversarul lui Messi! Starul a părăsit de urgență Portugalia, deși este infectat cu COVID-19

profimediaimages

Cristiano Ronaldo

În ciuda reglementărilor, fotbalistul lui Juventus a venit cu un plan care i-ar permite să revină în Italia și să rămână acolo în izolare 10 zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus are meci cu Barcelona și Leo Messi pe 28 octombrie, iar Ronaldo face orice îi stă în putință pentru a nu-l rata.

Cristiano Ronaldo, neimpresionat de COVID-19. Vrea să meargă în carantină în Italia

Italienii de la Gazzetta Dello Sport scriu să portughezul ar fi plecat deja din cantonamentul naționalei sale și că urmează să ia un avion privat spre Torino.

După ce va ateriza pe tărâmul Italiei, el ar urma să fie preluat cu o ambulanță și dus până la vila sa, unde să își petreacă zilele de izolare în comfort. 

Reclamă

Motivul pare să fie o nouă decizie a autorităților din peninsulă, care au redus perioade de izolare a persoanelor depistate pozitiv de la 14 la 10 zile.

Astfel, Ronaldo va rata meciurile lui Juventus cu Crotone și Dinamo Kiev, dar ar putea să fie apt pentru marele duel cu Leo Messi și Barcelona de pe 28 octombrie.

Juventus, program fără Cristiano Ronaldo

Campioana Italiei va trebui să se descurce cu Crotone fără serviciile lui Ronaldo. De asemenea, portughezul nu va juca în meciul de Champions League contra lui Mircea Lucescu și Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3

Deși perioada de izolare în Italia este de doar 10 zile, Ronaldo ar putea în continuare să rateze duelul de pe 28 octombrie cu Barcelona din cauza protocolului UEFA.

Forul internațional a stabilit că un fotbalist poate evolua într-un meci de Champions sau Europa League dacă a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu șapte zile înaintea disputării partidei. 

Astfel, CR7 ar trebui să fie depistat negativ pe 21 octombrie pentru a se putea găsi față în față cu vechiul rival, Leo Messi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și