Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest impresionant în faţa unui fost internaţional român: "S-a ridicat şi m-a luat la el la masă"

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 17:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gest impresionant în faţa unui fost internaţional român: "S-a ridicat şi m-a luat la el la masă"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo l-a impresionat pe Marius Niculae când s-au reîntâlnit în 2016

Niculae şi Ronaldo, foşti colegi, s-au revăzut în Spania, în 2016. Lusitanul tocmai devenise campion european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe Marius Niculae

"După ce a ieșit campion european cu Portugalia, ne-am întâlnit și el personal s-a ridicat de la masă, unde avea un cerc de bodyguarzi, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Eram în Spania. Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, «poftește-l și pe el înăuntru». S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit", a povestit Marius Niculae, pentru Digi Sport.

Fostul internaţional român a jucat alături de Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona. Cei doi au fost colegi din 2002 până în 2003, după ce portughezul, care avea doar 17 ani, a fost promovat de Laudislau Boloni la prima echipă.

"Boloni l-a pus cu mine în cameră, să am grijă de el.  El nu avea carnet, îl lăsam acasă, stătea cu mama și sora lui. Am avut o relație foarte bună. Cristiano Ronaldo a debutat într-un meci cu Braga, intrând în locul meu", a mai povestit Niculae.

Juventus vrea să-l păstreze pe Ronaldo

Niculae îi ţine pumnii strânşi prietenului său. Juventus se află într-o situaţie disperată. Bianconerii sunt aproape să rateze prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Asta ar putea duce la despărţirea de Cristiano Ronaldo, care nu ar accepta să nu evolueze în cea mai tare competiţie inter-cluburi a cărui golgheter all-time este.

Reclamă
Reclamă

Totuşi, Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juve, susţine că Ronaldo şi Pirlo vor rămâne alături de club. "Sunt nişte momente extrem de dificile, dar vom lupta până la sfârşit. Pirlo şi Ronaldo vor rămâne la Juventus", a spus Nedved, citat de football-italia.net.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și