Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a „ameţit” pe fanii lui Juventus. A pozat în noul echipament, dar şi-a mutat maşinile de lux de la Torino

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 15:24 / Actualizat: 18 mai 2021, 16:33

Cristiano Ronaldo i-a „ameţit pe fanii lui Juventus. A pozat în noul echipament, dar şi-a mutat maşinile de lux de la Torino

Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus

Cristiano Ronaldo este vedeta din clipul de prezentare al noului echipament al lui Juventus. Paulo Dybala şi Weston McKennie sunt printre cei care îi sunt alături lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-a „ameţit” pe fanii lui Juventus

Designul a fost inspirat de stadionul pe care Juventus joacă din 2011. „De 10 ani acasă” este mesajul care aduce aminte de mutarea lui Juve pe actuala arenă.

„Juventus este un club sinonim cu inovația și un nume important în lumea fotbalului. Am vrut să includem elemente noi și unice în acest tricou, dar în același timp să păstrăm modelul tradițional”, a declarat designerul Francesca Venturini.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi-a mutat maşinile de lux din Torino

Faptul că a pozat în viitorul echipament i-a făcut pe fani să creadă că Ronaldo îşi va respecta ultimul an de contract cu Juventus. Alţii sunt convinşi că portughezul şi-a decis plecarea.

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supercarurile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, golul 777

La cel mai recent meci, contra rivalei Inter, Ronaldo a deschis scorul în „Derby d’Italia”. În urma acestei reuşite, superstarul lusitan a ajuns la cota 777 în carieră.

Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi naţionala Portugaliei sunt echipele pentru care a evoluat CR7 în carieră.

Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a spus că „va încerca să-l convingă” pe fiul ei de 36 de ani să se întoarcă la Lisabona, dar agentul Jorge Mendes a negat că internaţionalul portughez se va întoarce în ţara sa.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a pozat în noul echipament
  • Portughezul ar putea pleca însă de la Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și