Închide meniul

Cristiano Ronaldo, jignit de Florentino Perez. „E nebun! Un om bolnav!” Ce a spus preşedintele lui Real Madrid despre Jose Mourinho

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 10:10 / Actualizat: 14 iulie 2021, 15:42

Cristiano Ronaldo, jignit de Florentino Perez. „E nebun! Un om bolnav! Ce a spus preşedintele lui Real Madrid despre Jose Mourinho

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez / Profimedia

Florentino Perez l-a numit nebun pe Cristiano Ronaldo, scrie sport.es, care citează dezvăluirile din El Confidencial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, jignit de Florentino Perez. „E nebun. Un om bolnav!”

„E nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?”, este un fragment dintr-o înregistrare cu Florentino Perez.

Alături de Ronaldo, a fost criticat şi fostul antrenor al lui Real Madrid, Jose Mourinho.

„Sunt tipi cu un ego teribil, doi răsfăţaţi. Nu văd realitatea. Ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar fi altfel. Pentru că vorbim de mulți bani în domeniul drepturilor de imagine. Cu acea față pe care o au, cu acel mod sfidător, pe care toată lumea nu-l place… Publicitatea este opusul!”, a mai spus Perez, potrivit sursei citate.

Raul şi Casillas, primii jigniţi de Florentino Perez

Scandalul înregistrărilor cu preşedintele lui Real Madrid a început, ieri, cu insultele la adresa lui Raul Gonzalez și Iker Casillas, doi dintre cei mai mari jucători din istoria clubului.

Reclamă

„Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raúl, cei mai mari escroci ai Madridului. Raul, primul, Casillas, al doilea. Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc”, ar fi spus Florentino Perez în urmă cu 15 ani.

Explicaţiile lui Florentino Perez

„Având în vedere că El Confidencial a publicat fraze care îmi sunt atribuite, cred că sunt necesare anumite clarificări:

– Reproducerea frazelor sunt din conversaţii înregistrate clandestin de domnul Jose Antonio Abellan, care a încercat mulţi ani să le vândă fără succes. Este surprinzător acum că în ciuda timpului scurs, El Confidencial a ales să le publice azi.

Reclamă 4 / 0/3

– Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat.

Faptul că au fost date să le publice acum, la atâţia ani de la acele discuţii, înţeleg că se întâmplă ca urmare a participării mele ca iniţiator al Super Ligii.

-Am dat subiectul avocaţilor care studiază variantele în care să acţionez”, este scris în comunicatul publicat pe realmadrid.com.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și