Închide meniul

Cristiano Ronaldo, taxat de Erik ten Hag. Ce decizie a luat managerul lui Manchester United în privinţa starului portughez

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 10:55

Cristiano Ronaldo, taxat de Erik ten Hag. Ce decizie a luat managerul lui Manchester United în privinţa starului portughez

Cristiano Ronaldo poate reveni pe teren, în Manchester United - Sheriff

Cristiano Ronaldo, în timpul ultimului amical al lui Manchester United/ Profimedia

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Cristiano Ronaldo, pedepsit de Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo a fost taxat de Erik ten Hag, managerul lui Manchester United, după comportamentul avut în ultima perioadă. Starul portughez a fost schimbat la pauza amicalului cu Rayo Vallecano, şi a părăsit imediat stadionul pe care se juca partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag a luat decizia de a-l pedepsi pe Cristiano Ronaldo, pentru gestul din ultimul amical al verii. Fiind aproape de o plecare în această vară de la „Diavoli”, starul portughez este anunţat rezervă în prima partidă din Premier League a lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo, taxat de Erik ten Hag. Ce decizie a luat managerul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo este anunţat rezervă în prima partidă oficială a lui Manchester United, din acest sezon. Potrivit The Sun, Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea arătată de atacantul portughez în ultima partidă de pregătire.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a lipsit, în mare parte, din perioada de pregătire a lui Manchester United. Acesta a bifat doar 45 de minute, în amicalul cu Rayo Vallecano. Atunci, managerul „diavolilor” a decis să-l înlocuiască pe Ronaldo la pauză, iar portughezul a fost nemulţumit de decizia lui ten Hag.

Manchester United va debuta în noul sezon de Premier League, pe teren prorpiu, contra celor de la Brighton, într-o partidă programată duminică.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost aproape de o despărţire de formaţia de pe Old Trafford, în această pauză competiţională. Acesta îşi doreşte să mai evolueze în Champions League, iar Manchester United nu şi-a asigurat prezenţa în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după un sezon dezamăgitor.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului.

Cristiano Ronaldo a lipsit de la reunirea lotului lui Manchester United din urmă cu 3 săptămâni, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

Reclamă 4 / 0/3

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, atacantul de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”