Închide meniul

CS Mioveni – Rapid 0-2 | Mihai Iosif vrea să pună clasamentul în ramă. „Am nevoie de linişte!” Declaraţii inedite despre duelul cu Gică Hagi

Publicat: 24 iulie 2021, 0:04

Reclamă
CS Mioveni – Rapid 0-2 | Mihai Iosif vrea să pună clasamentul în ramă. „Am nevoie de linişte! Declaraţii inedite despre duelul cu Gică Hagi

Mihai Iosif, anunţ uriaş despre transferul lui Ben Arfa

Hepta

Mihai Iosif a spus că va pune în ramă clasamentul după primele două etape din Liga 1, dar a avertizat că la Rapid se caută mereu probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif vrea să pună clasamentul în ramă, după Mioveni – Rapid 0-2

„Mai ţipi, răguşeşti. Din păcate, nu ştiu dacă mă aude cineva când ţip. Mi-au plăcut rezultatele de până acum. Este 2-0, suntem pe primul loc. O să facem o poză, o punem în ramă ca să ţinem minte unde suntem. Nu ştiu ce echipă nou-promovată a avut un start cu 6 puncte”, a spus Mihai Iosif la Digi Sport..

Antrenorul Rapidului nu mai cere transferuri, ci linişte. Tot el a spus însă că e „soare” la Rapid.

„Am nevoie în primul rând de linişte. Mereu se caută fel de fel de lucruri la Rapid. Suntem un tot unitar, va fi mereu linişte. Nu e furtună, e soare. Vedeţi, am transpirat, e căldură. (…) Nici nu mi-aş imagina să se termine, sper să nu se termine (n.r. mandatul cu Rapid în Liga 1)”, a transmis Iosif.

Pentru giuleşteni, următorul meci va fi cu Farul Constanţa.

Reclamă

„Joacă fotbal efectiv, aşa cum a făcut domnul Hagi de când a înfiinţat echipa. Va fi un meci pe care îl vom aborda cum trebuie. Domnul Hagi e inegalabil. Nu va fi egalat cât vom mai trăi noi”, a mai spus Mihai Iosif.

Rapid, 6 puncte din 6

Rapid s-a impus la Mioveni cu 2-0. Au marcat Dragoş Grigore (’42) şi Adrian Bălan (’55). Pentru fostul dinamovist este prima reuşită în Liga 1, după şapte ani!

În prima rundă, Rapid a învins-o cu 1-0 pe Chindia Târgovişte. Bălan a înscris şi în meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid este liderul campionatului la finalul zilei, cu maximum de puncte şi fără niciun gol primit.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și