Închide meniul

CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0 | „Sunt puţin supărat!” Prima reacţie a lui Daniel Opriţa. „Presiunea e mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 20:25

CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0 | „Sunt puţin supărat! Prima reacţie a lui Daniel Opriţa. „Presiunea e mare

Daniel Oprița e antrenor la CSA Steaua

Daniel Oprița, într-un interviu / as.ro

CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0 este rezultatul care îi face pe roş-albaştrii favoriţi la promovarea în Liga 2. Antrenorul gazdelor, Daniel Opriţa, şi-ar fi dorit însă o victoria la un scor mai mare. El şi-a lăudat însă jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0 | Daniel Opriţa: „Sunt puţin supărat”

„Sunt puţin supărat că nu am marcat şi al treilea gol. Pe dominarea lor am avut mai multe ocazii. (…) Au ieşit cu crampe, vreau să-i felicit pentru dăruirea lor.

50-50% sunt şansele, meciul se joacă. Trebuie să fim atenţi. Eu aşa sunt, mai atent de felul meu”, a spus Opriţa, la Digi Sport, după CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0.

Antrenorul roş-albaştrilor a recunoscut că postul său este în pericol. Opriţa spune că nu a făcut încă niciun plan pentru Liga 2.

CSA Steaua – CS Afumaţi 2-0 | Daniel Opriţa: „Presiunea e mare”

„Presiunea e mare, pentru că-mi doresc foarte mult această promovare, apoi vedem ce va fi. Mă aşteptam că Afumaţi poate să întoarcă barajul cu FCSB, pentru mine nu a fost o surpriză”, a declarat Opriţa.

Reclamă

Fanii au fost din nou alături de Steaua. Sute de suporteri au creat show în drum spre complexul sportiv din Ghencea. „Tocmai de aceea e şi presiunea mai mare. Nu vrem să-i dezamăgim”, le-a transmis Opriţa fanilor.

Sute de fani nu au avut acces în tribune

Sute de fani ai Stelei au făcut show în afara tribunelor. Doar 200 de spectatori au avut acces la meciul tur din barajul de promovare în Liga 2, dintre CSA Steaua şi CS Afumaţi.

Meciul a fost programat pe terenul 5 al complexului sportiv din Ghencea. Noua arenă este gata, dar nu a fost încă dată în folosinţă. Suporterii rămaşi afară au cântat de pe terenul de rugby, situat în apropiere.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și