Închide meniul

Cu ce echipă a semnat Fernando Varela, fostul fundaş de la FCSB. Era dorit şi de Universitatea Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 15:42

Cu ce echipă a semnat Fernando Varela, fostul fundaş de la FCSB. Era dorit şi de Universitatea Craiova

Fernando Varela, pentru noua sa echipă/ Facebook Casa Pia

Fernando Varela, fostul fundaş de la FCSB, a semnat un contract cu Casa Pia, formaţie nou-promovată în prima ligă din Portugalia. Varela era dorit şi în Liga 1, de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Varela s-a despărţit la finalul sezonului de PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. Fundaşul a evoluat timp de şase sezoane pentru greci, alături de care a câştigat titlul.

Fernando Varela, fostul fundaş de la FCSB, a semnat cu Casa Pia

Fernando Varela a evoluat pentru FCSB în perioada 2013-2016, când era transferat de la FC Vaslui. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, Varela a evoluat în 117 partide, în care a marcat 12 goluri.

Casa Pia, noua formaţie a lui Fernando Varela, este nou-promovată în prima ligă din Portugalia. Fundaşul a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de a prelungi pe încă unul. Casa Pia este o formaţie din Lisabona, însă mult mai puţin cunoscută faţă de celelalte echipe din capitala Portugaliei.

Ajuns la 34 de ani, Fernando Varela a petrecut şase sezoane la PAOK Salonic, şi şi-a încheiat contractul la finalul sezonului. A bifat 214 partide pentru greci, şi a marcat 5 goluri.

Reclamă

FCSB şi-a prezentat noul echipament

FCSB şi-a prezentat noul echipament. Florin Tănase, Darius Olaru, Florinel Coman şi Ştefan Târnovanu au prezentat noul echipament cu care FCSB atacă primul titlul după 8 ani.

Noul echipament al celor de la FCSB arată spectaculos. Patru dintre „perlele” lui Gigi Becali au îmbracat hainele cu care vor să devină campioni.

FCSB va avea 3 variante de echipament: roşu, albastru şi negru. Mihai Stoica a dat detalii despre fiecare echipament în parte.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipamentul roşu va fi cel pentru meciurile jucate pe teren propriu, în competiţia internă. Cu cel albastru vom juca meciurile de acasă, sperăm cât mai multe în Europa şi în Cupa României, iar echipamentul negru este cel de deplasare„, a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica s-a arătat încântat de noul echipament de la FCSB, mai ales că pe el va fi şi sigla Peluzei Nord.

„L-am văzut de câteva ori şi mărturisesc că mă emoţionează de fiecare dată. Cred că am făcut paşi gigantici în zona asta. Cred că am început să stăm bine, nu foarte bine. Îmi doresc să fim sursă de inspiraţie nu neapărat pentru cluburile din ţară, ci şi pentru cei de afară care au bugete imense şi care până acum nu au ajuns la nivelul ăsta.

E vorba doar de echipamentul de joc. În premieră, pe echipamentul de joc va apărea sigla Peluzei Nord. Este gestul nostru pentru a le mulţumi. Atât de aproape cum i-am simţit în campionatul recent încheiat, chiar dacă nu l-am câştigat, nu i-am simţit niciodată.

Au realizat şi ei că şi cu ajutorul lor putem să ne batem cu şanse reale. Să micşorăm distanţa care ne separă de bugetul imens al CFR-ului şi acum dacă va fi şi arbitraj video să scăpăm de un ofsaid care ne privează să jucăm finala campionatului. Sperăm ca anul ăsta să nu se mai întâmple aşa ceva„, a mai spus Mihai Stoica.

De asemenea, FCSB a anunţat oficial parteneriatul cu noul sponsor principal. Echipa lui Gigi Becali va încasa 1.500.000 de euro pe an.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și