Închide meniul

Cum a fost convins Gigi Becali, de Mitropolitul Moldovei, să nu se retragă din fotbal: „Mi-a spus aşa: ‘pune-te în genunchi'”. Binecuvântarea primită

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 11:25

Cum a fost convins Gigi Becali, de Mitropolitul Moldovei, să nu se retragă din fotbal: „Mi-a spus aşa: pune-te în genunchi'. Binecuvântarea primită

Cum a fost convins Gigi Becali, de Mitropolitul Moldovei, să nu se retragă din fotbal

Gigi Becali, apel la "Divinitate" / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că a fost convins chiar de Mitropolitul Moldovei să nu se retragă din fotbal. Patronul lui FCSB a fost la un pas să renunţe la echipă, după ce a fost eliberat din închisoare, dar a primit „dezlegare” de la Înaltpreasfinţitul Teofan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu şi-ar fi mai dorit „să facă păcate”, dar a avut o discuţie surprinzătoare cu episcopul. Gigi Becali a precizat că a fost întors din drum de Mitropolitul Moldovei, care i-a dat binecuvântarea de a continua la conducerea vicecampioanei României.

Cum a fost convins Gigi Becali, de Mitropolitul Moldovei, să nu se retragă din fotbal

Când am ieșit din pușcărie m-am dus la părintele Teofan, Mitropolitul Moldovei, pentru că jucam cu Iași în ultima etapă, și uite că am câștigat campionatul. M-am dus la episcop și i-am spus: «eu nu mai vreau să fac fotbal pentru că este idolatrie». El mi-a spus așa: «pune-te în genunchi».

M-am pus în genunchi, mi-a pus mâinile amândouă, mi-a strâns capul și mi-a zis: «eu te binecuvântez să faci fotbal». Dacă un episcop îți dă dezlegare, atunci tu nu mai ai niciun fel de vină, pentru că tu ai binecuvântare de la episcop.

Episcopul a luat de la apostoli, apostolii au luat de la Hristos. Deci urmașii lui Hristos sunt apostolii, episcopii și preoții. I-am spus că dacă mi-a dat binecuvântare voi face.

Reclamă

Eu vreau la fotbal spectacol și de aceea dau dreptate la UEFA când dau amenzi și suspendă tribune, pentru că oamenii trebuie să înțeleagă că dacă vrei este spectacol, nu înjurături, nu jigniri, nu bătăi, nu rasism. Fotbalul este pentru oameni, dar nu trebuie să ajungă la alte lucruri”, a spus Gigi Becali la sptfm.ro.

Patronul lui FCSB şi-a dorit să se retragă din fotbal şi în acest an

Patronul vicecampioanei a revenit la gândul de a se retrage din fotbal şi după Rapid – FCSB 2-0. A anunţat că nu va mai investi la echipă, dacă nu se va obţine calificarea în grupele UEFA Conference League.

Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face.

Reclamă 4 / 0/3

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat, luna trecută, Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul roş-albaştrilor, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și