Închide meniul

Cum a pierdut Liviu Vârciu două milioane de dolari! Dan Negru: "Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 9:32

Reclamă
Cum a pierdut Liviu Vârciu două milioane de dolari! Dan Negru: "Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?"

Instagram Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a ratat o afacere senzaţională

În urmă cu mai mulţi ani, artistul a avut şansa de a-şi investi banii câştigaţi din concerte într-o afacere extrem de profitabilă. Dan Negru i-a dat "pontul", dar Vârciu a ales să îşi cumpere o maşină. A ratat astfel şansa de a-şi multiplica de 200 de ori suma pe care o avea în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Vârciu a ratat o afacere de milioane

"Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari 'pe dreapta'. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.

S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: 'Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari'. Vârciu i-a spus: 'Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau'.

După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: 'Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?'", a povestit Dan Badea. 

Video cu declaraţiile lui Dan Badea

Reclamă
Reclamă 4

Dan Negru a investit sume importante în afaceri imobiliare şi a avut un succes extraordinar. În prezent are patru blocuri şi şi-a ridicat singur vila de 400.000 de euro în care locuieşte.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și