Închide meniul

Cum să faci avere în 90 de minute? Te învață un constănțean care a "riscat" 2 lei și a câștigat o sumă uriașă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 10:37

Cum să faci avere în 90 de minute? Te învață un constănțean care a "riscat" 2 lei și a câștigat o sumă uriașă

Profimediaimages

Image: 404488598, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

Acesta a intrat într-o casă de pariuri din Contanța și a ales trei partide din liga secundă a Angliei. A pus "la bătaie" o sumă infimă și a reușit să o multiplice de 50.000 de ori în numai 90 de minute!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un parior a câștigat 100.000 de lei

Cele trei dispute au fost QPR-Millwall, Fulham-Sheffield Wednesday și Blackburn – Reading. În ultimul dintre acestea a fost titular George Pușcaș, dar românul nu a reușit să înscrie și a fost schimbat după o oră de joc.

Pariorul a mizat că, în fiecare dintre meciurile amintite, se vor marca cel puțin 7 goluri. Așa a și fost, dar a avut o șansă uriașă. Millwall a punctat pentru 3-4 în al patrulea minut de prelungiri. Dramatice au fost și celelalte două confruntări. 

Fulham a câștigat cu 5-3, dar ultimele două goluri au fost marcate chiar înainte de final de Nuhiu (89) și Reid (90+1). O situație similară a fost și la Blackburn, care s-a impus cu 4-3 grație unei reușite din minutul 87.

Reclamă

Astfel, constănțeanul a încasat cel mai mare câștig pe care îl putea obține pe un bilet. Este vorba de 100.000 de lei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și