Închide meniul
VIDEO

Cum se distrează Zlatan Ibrahimovic în timpul Euro 2020. „Să zburăm!” Imaginile urmărite de milioane de fani

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 27 iunie 2021, 21:12

Cum se distrează Zlatan Ibrahimovic în timpul Euro 2020. „Să zburăm! Imaginile urmărite de milioane de fani

Profimedia

Zlatan Ibrahimovic se distrează cu salturi de pe yacht în timpul Euro 2020

Zlatan Ibrahimovic i-a făcut să tremure pe fanii lui AC Milan. Starul „diavolilor” a sărit de la înălţime, peste balustrada unui yacht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se distrează Zlatan Ibrahimovic în timpul Euro 2020

Momentul a fost filmat şi a fost postat pe contul său de Instagram. A strâns peste 2 milioane de vizualizări într-o singură oră! „Să zburăm!”, a fost mesajul scris de suedez.

„M-am temut pentru genunchiul tău”, a fost unul dintre comentarii. „Cel mai tare tatuaj”, a scris un alt fan, care nu a putut trece cu vederea imensul desen de pe spatele lui Zlatan, în care este reprezentat un leu.

View this post on Instagram


A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic, încă un an la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic nici nu vrea să audă de retragere. Atacantul de 39 de ani a semnat prelungirea contractului cu AC Milan. Starul rossonerilor va juca pe San Siro şi în următoarea ediţie din Serie A.

„Sunt foarte fericit. Am așteptat această zi, acum am mai adăugat un an, iar asta e tot ce contează. Milan e casa mea, sunt bine aici. Clubul şi colegii mă fac să mă simt bine, îmi lipsesc enorm fanii pe stadion. Dacă voi putea, voi rămâne toată viața la Milano. Să lucrez cu Stefano Pioli este ușor, are mentalitatea potrivită. A transformat echipa și își dorește să obțină maximum”, a declarat, la finalul lunii aprilie, Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și