Închide meniul

Cum va arăta noul stadion al Farului, „perla” de milioane din Constanţa! Întâlnire de gradul zero între Hagi şi oficialii CJ Constanţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 13:28

Cum va arăta noul stadion al Farului, „perla de milioane din Constanţa! Întâlnire de gradul zero între Hagi şi oficialii CJ Constanţa

Gică Hagi, despre revenirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Consiliul Judeţean a avut o reacţie după întâlnirea pe care oficialii au avut-o cu Gică Hagi şi preşedintele Farului, Gică Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadion de 5 stele pentru Farul

„Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, împreună cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, conducerea Clubului Farul Constanța reprezentată de Gheorghe Hagi și Gică Popescu, au adus propuneri de îmbunătățire a proiectului Complexului Sportiv Constanța.

Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerințelor UEFA, dar și arene de tenis și anexe, piste de atletism și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonament. De asemenea, proiectul mai prevede construirea de amenajări exterioare și o promenadă de tip agora”, anunță cei de la Consiliul Județean, pe pagina de Facebook.

Primăria Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro. Stadionul de fotbal va costa 49 de milioane de euro şi va avea o capacitate de 18.000 de locuri

Arena va avea funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA (organizarea meciurilor de Liga Campionilor). De asemenea, va avea un teren de antrenament, două arene de tenis, una cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, şi una cu 1.000 de locuri. Complexul va avea şi locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare.

Reclamă

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură.

Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte”, a spus şi preşedintele CJ Constanţa, Mihai Lupu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și