Închide meniul

„Au crezut în ‘steaua’ lor!” Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 23:02

Reclamă
„Au crezut în steaua lor! Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Anghel Iordănescu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Anghel Iordănescu a oferit o reacţie clară, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Fostul selecţioner a apreciat evoluţia „militarilor”, declarând faptul că jucătorii lui Daniel Opriţa au crezut în şansa lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a remizat cu Rapid, scor 0-0, într-un meci din etapa a doua a Cupei României. A fost spectacol total în tribunele arenei din Ghencea, după ce fanii ambelor echipe au creat o atmosferă de senzaţie.

Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Anghel Iordănescu a apreciat atmosfera creată în tribunele arenei din Ghencea. Fostul selecţioner a declarat că jucătorii de la CSA Steaua s-au ridicat la nivelul rivalilor de la Rapid, chiar dacă diferenţa dintre cele două echipe este una imensă.

De asemenea, Anghel Iordănescu a mai declarat că Rapidul a mizat pe jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, motiv pentru care prestaţia echipei nu a fost la un nivel ridicat.

„Cred că a fost un spectacol mai mult în tribune decât pe teren. Steaua a făcut o partidă bună, ridicându-se la nivelul adversarului, care din păcate astăzi nu a jucat atât de bine. Mi-a plăcut agresivitatea Stelei, devotamentul jucătorilor, au crezut în steaua lor.

Reclamă

Trebuie să recunosc că şi Rapidul a început meciul cu o formulă inedită, contează omogenitatea, faptul că jucătorii care au intrat pe teren nu au mai jucat de mult, şi se explică evoluţia Rapidului.

Dar repet, Steaua a făcut o partidă bună, dacă marca, prindea mai mult curaj şi mai multă încredere”, a declarat Anghel Iordănescu.

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1. Adi Popa a făcut anunţul şi a dezvăluit că formaţia roş-albastră e gata să devină un ONG, pentru a-şi putea obţine astfel dreptul de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt în discuţii avansate pentru ca echipa să devină un ONG. „Militarii” au găsit această soluţie de urgenţă încă din vară, iar mijlocaşul susţine că totul s-ar putea finaliza în acest an, iar clubul va deveni un ONG.

„Eu cred că anul acesta se va rezolva. Sper. Din ce știu, sunt discuții încă din vara trecută să se rezolve acest ONG.

Așa va fi, un ONG, să nu mai apară problemele din trecut”, a declarat Adi Popa, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și