Închide meniul

Ce a declarat Marius Croitoru, după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României: „Ocaziile mari au fost de partea lor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 19:24

Ce a declarat Marius Croitoru, după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României: „Ocaziile mari au fost de partea lor

Marius Croitoru, primele declaraţii după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României

Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC Argeş/ Profimedia

Marius Croitoru a oferit primele declaraţii, după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României. Antrenorul lui FC Argeş s-a declarat bucuros de victoria obţinută în faţa Universităţii Craiova, însă susţine că Liga 1 este pe primul loc pentru argeşeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României, după înfrângerea suferită în Trivale, cu FC Argeş. Oltenii lui Mirel Rădoi au încheiat pe locul trei grupa din noul format al competiţiei.

Marius Croitoru, primele decşaraţii după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României

În ciuda victoriei, Marius Croitoru a recunoscut că oltenii lui Mirel Rădoi au avut ocaziile mari ale meciului din Trivale. Tehnicianul de la FC Argeş susţine că echip sa a produs supriza, deoarece a pornit cu şansa a treia în grupa din Cupa României, însă la final s-a clasat pe locul secund.

„A doua repriză a fost mai intensă. Am avut multe schimbări. Am crezut în şansa noastră, deşi noi am plecat cu a treia şansă în grupă. Îi felicit pe băieţi. E clar că ocaziile mari au fost de partea Craiovei, dar am schimbat în a doua repiză şi am echilibrat balanţa.

Încercăm, pentru noi campionatul este cel mai important. Ne vom concentra la ultimele două meciuri din acest an, şi ne aşteptăm adversarul din sferturi.

Reclamă

Meciul cu FC U Craiova 1948 (n.r. din etapa viitoare) va fi unul greu, nu ştim ce se va întâmpla. Rezultatele bune ne schimbă starea de spirit, nu mai simţi oboseala. Toată lumea îşi aduce aportul la rezultat”, a declarat Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

Ce a declarat Marius Croitoru, după FC Argeş – Rapid 1-1

Marius Croitoru susţine că echipa sa a prestat un joc bun în confruntarea cu Rapid. Tehnicianul susţine că golul încasat repede în meci, încă din minutul 2, nu l-a deranjat, deoarece jucătorii au avut timp să se mobilizeze.

În privinţa şanselor la play-off, Marius Croitoru a declarat că nu mai sunt multe locuri disponibile, primele patru echipe din Liga 1 vor fi cu siguranţă clasate în primele şase la finalul sezonului regular. FC Argeş se află în prezent pe locul 10, fiind la 7 puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

„Putem spune că este un punct meritat, dar dacă ne raportăm la ambele reprize, am pierdut două puncte. Mă gândesc la partida cu UTA, când nu meritam victoria, la meciul cu U Cluj, când puteam să pierdem. Deci există un echilibru în fotbal. Dar uşor, uşor, ne apropiem de ceea ce-mi doresc eu. Am avut ocazii, cel puţin în a doua repriză. Aşa s-a scris acest meci. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Cred că toţi antrenorii vor să ia gol în minutul 1, după ştii ce trebuie să joci.

Jucătorii merită felicitaţi, puteam să întorcem rezultatul. Trebuie să facem spectacol, indferent de rezultat, suntem FC Argeş, un club mare. (n.r. şansele la play-off) Sunt 10 echipe care se bat acolo, sunt 4-5 echipe care sunt acolo. FCSB mai are o restanţă, mai rămân libere maxim 2 locuri. Oricum, cele două meciuri rămase din iarnă vor fi foarte grele. Si echipele din partea a doua se vor bate. Va fi un play-out atipic, îşi va controla toată lumea paşii”, a declarat Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Marius Crotioru, primele declaraţii după ce l-a eliminat pe Mirel Rădoi din Cupa României
  • FC Argeş s-a calificat în sferturile competiţiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și