Închide meniul
Foto

Fanii lui Oţelul, coregrafie superbă în meciul cu FCSB! Atmosferă incendiară la Galaţi

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 21:25

Reclamă
Fanii lui Oţelul, coregrafie superbă în meciul cu FCSB! Atmosferă incendiară la Galaţi

Fanii lui Oţelul, coregrafie superbă în meciul cu FCSB

Coregrafia fanilor lui Oţelul, în meciul cu FCSB din Cupa României / Antena Sport

Fanii lui Oţelul au pregătit o coregrafie superbă în meciul cu FCSB! În etapa a doua din grupele Cupei României, echipa lui Dorinel Munteanu primeşte vizita liderului din Liga 1, FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum s-a întâmplat şi la duelul din campionat, interesul pentru acest meci a fost extrem de ridicat la Galaţi, iar fanii lui Oţelul s-au ridicat la înălţime. Partida este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fanii lui Oţelul, coregrafie superbă în meciul cu FCSB!

La scurt timp după fluierul de start al partidei de la Galaţi, fanii lui Oţelul au afişat o coregrafie superbă. Pe o pânză uriaşă, un desen al antrenorului gălăţenilor, Dorinel Munteanu, naviga printre mai multe formaţii din fotbalul românesc.

Sub desenul respectiv, fanii gălăţeni au afişat mesajul „Băăă… dă-te, bă, la o parte”, făcând referire la celebrul interviu acordat de Dorinel Munteanu imediat după ce Oţelul a cucerit titlul de campioană în 2011.

Echipe de start Oţelul – FCSB

Reclamă

Oțelul Galați (4-3-3): Dur-Bozoancă – Adascalite, Lovric, Ariel, Zhelev – Diego, Pop, Cisotti (C) – Ferreira, Bodișteanu, Gomes

Rezerve: Stoian, Jardan, Cîrjan, Teles, Rosario, Fatai, Ghiocel, Tănasă, Rus

Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Ov. Popescu (C), Lixandru, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Toma, Băluță, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous, cu ochii în telefon!

Elias Charalambous a fost surprins cu ochii în telefon în timp ce se pregătea să coboare din autocar!

Elias Charalambous a părut să verifice dacă a primit un mesaj înainte de a coborî din autocar. Apoi a apărut zâmbitor, încrezător că FCSB va face un meci bun în această seară.

FCSB aliniază o echipă surpriză cu Oţelul Galaţi în Cupa României. Andrei Vlad e portarul titular, iar Cristi Ganea şi Joyskim Dawa, jucători criticaţi de Gigi Becali, sunt şi ei în primul 11.

Gigi Becali spunea despre Cristi Ganea că „nu prea o să-l mai vedeţi”, dar fundaşul stânga e titular cu Oţelul.

Reclamă

Nu e exclus ca Gigi Becali să fi mers pe varianta odihnirii mai multor titulari pentru derby-ul de duminică, împotriva Rapidului. FCSB – Rapid se joacă duminică, de la 20:30.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și