Închide meniul

Oţelul – FCSB 1-1. „Roş-albaştrii” au fost egalaţi în minutul 90 şi au ajuns la trei meciuri fără victorie. Băluţă, gol splendid!

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 22:55

Reclamă
Oţelul – FCSB 1-1. „Roş-albaştrii au fost egalaţi în minutul 90 şi au ajuns la trei meciuri fără victorie. Băluţă, gol splendid!

Oţelul - FCSB, LIVE TEXT, 21:00, în Grupele Cupei României

Duel în partida dintre Oţelul şi FCSB/ Profimedia

Oţelul – FCSB s-a încheiat 1-1, într-un meci din grupele Cupei României. Partida a fost în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00. Cele două echipe au obţinut victorii în prima etapă a grupelor, cu FC Bihor şi Zalău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB venea după două remize în Liga 1. În ultima etapă, roş-albaştrii au remizat cu Petrolul, scor 2-2, după ce i-au condus pe „lupi” cu scorul de 2-0.

Oţelul – FCSB 1-1 LIVE TEXT

Min. 90+3: Final de meci! Oţelul – FCSB s-a încheiat 1-1!

Min. 90: Oţelul – FCSB 1-1! Ariel Lopez a marcat cu o lovitură de cap!

Min. 87: Dawa a marcat un gol superb din foarfecă, dar golul a fost anulat! Arbitrul asistent a considerat că Ganea a centrat din spatele liniei terenului

Reclamă

Min. 85: Dorin Rotariu a fost şi el aproape de gol, dar portarul gazdelor a ieşit perfect să îl blocheze

Min. 76: Oţelul – FCSB 0-1! Alex Băluţă a marcat un gol superb, cu exteriorul, aproape de vinclu

Min. 73: Darius Olaru a pătruns pe partea stângă, dar a greşit centrarea pentru Alex Băluţă

Reclamă 4 / 0/3

Min 65: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a centrat mingea în interiorul careului, dar reluarea lui Haruț a trecut peste poartă

S-a reluat jocul!

Pauză!

Min. 32: Ocazie mare pentru Oţelul! Cisotti a şutat în forţă, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Vlad

Min. 25: Alex Pop a şutat în plasa laterală din careul „roş-albaştrilor”, dar din unghi

Min 10: Ocazie pentru Oțelul! Maciel a trimis o centrare bună în interiorul careului, dar Pop nu a reușit să lovească mingea

Min. 6: Gălăţenii s-au apropiat ameninţător de poarta lui Vlad, dar nu au finalizat acţiunea

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Oțelul Galați (4-3-3): Dur-Bozoancă – Adascalite, Lovric, Ariel, Zhelev – Diego, Pop, Cisotti (C) – Ferreira, Bodișteanu, Gomes

Rezerve: Stoian, Jardan, Cîrjan, Teles, Rosario, Fatai, Ghiocel, Tănasă, Rus

Antrenor: Dorinel Munteanu

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Ov. Popescu (C), Lixandru, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Toma, Băluță, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

În prima etapă a grupelor Cupei României, FCSB a învins-o pe FC Bihor cu scorul de 2-0. În partida respectivă, David Miculescu şi Siyanbonga Ngezana au marcat pentru vicecampioană.

De cealaltă parte, şi Oţelul a câştigat primul meci din grupele Cupei României. Gălăţenii au învins-o cu 4-1 pe Zalău.

Cele două echipe s-au duelat şi în campionat. FCSB a învins-o cu 2-0 pe Oţelul, graţie golurilor marcate de Octavian Popescu şi Andrea Compagno. Roş-albaştrii le-au administrat gălăţenilor, la momentul respectiv, prima înfrângere din Liga 1. De altfel, trupa lui Dorinel Munteanu a mai pierdut un singur meci în campionat, cu Farul.

Oţelul şi FCSB mai împart grupa cu Dinamo, FC U Craiova 1948, FC Bihor şi Zalău.

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB

Gigi Becali nu este mulţumit de actualul lot şi pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut anunţul după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 2-2, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera continuă să nu fie mulţumit de Andrea Compagno şi îşi doreşte să transfere un atacant. Italianul care a fost, sezonul trecut, golgheterul FCSB-ului, are zilele numărate la clubul din Berceni. 4 goluri are în actuala ediţie de campionat.

„(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și