Închide meniul

FC Bihor – FCSB 0-2. Elevii lui Elias Charalambous au debutat cu dreptul în Cupa României

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 22:50

Reclamă
FC Bihor – FCSB 0-2. Elevii lui Elias Charalambous au debutat cu dreptul în Cupa României

FC Bihor - FCSB 0-2

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

FC Bihor – FCSB 0-2. Partida a contat pentru prima etapă  a noului sezon de Cupa României. Cele două echipe fac parte din Grupa C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Elias Charalambous au debutat cu dreptul în noul sezon al Cupei României. Pentru vicecampioană au marcat Miculescu și Ngezana. În momentul de față, echipa „roș-albastră” este pe locul al 2-lea în grupă, cu 3 puncte, în timp ce FC Bihor ocupă poziția a 5-a, cu 0 puncte.

FC Bihor – FCSB 0-2

Min 90+3: Final de meci!

Min 74: Ocazie pentru FC Bihor! Gazdele au trimis un șut de la distanță, care a fost prins fără probleme de Andrei Vlad

Min 69: FC Bihor – FCSB 0-2. Ngezana a înscris primul gol pentru FCSB, cu o lovitură de cap! Balonul a fost centrat din corner.

Reclamă

Min 54: Ocazie pentru FC Bihor! Gunie a trimis o centrare în careu, dar balonul trimis de Ban a trecut peste poartă

Min 46: A început a doua repriză

Min 45: Pauză la Oradea!

Reclamă 4 / 0/3

Min 33: Ocazie pentru FC Bihor! Șutul lui Jurj a trecut pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Min 31: Ocazie pentru FCSB! Șutul lui Miculescu a fost respins de portarul gazdelor

Min 24: FC Bihor – FCSB 0-1! David Miculescu a marcat fără probleme în poarta lui Pînzariu, din întoarcere, cu piciorul stâng

Min 5: Ocazie pentru FCSB! Miculescu a fost blocat excelent de Pînzariu

Min 1: A început meciul!

FC Bihor – FCSB, echipele de start:

FC Bihor: Mihai Pînzariu – Călin Jurj, Daniel Stan, Ricardo Farcaș – Alexandru Stoian – Vadim Calugher, Răzvan Gunie – Ionuţ Ban, Andrei Moga, Florin Chitaș – Sergiu Jurj

Reclamă

FCSB: Vlad, Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea, Gogescu, Lixandru, Djokovic, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Compagno, Pandele, Ovidiu Popescu, Olaru, Pantea

FC Bihor – FCSB, LIVE TEXT

Meciul serii din Cupa României va avea loc la Oradea, acolo unde FC Bihor va primi vizita vicecampioanei FCSB. Formaţia din Liga 3 se pregăteşte de un duel în nocturnă, interesul pentru acest meci fiind uriaş.

Pe stadionul „Iuliu Bodola” sunt aşteptaţi peste 10.000 de fani, după ce toate biletele s-au vândut. Pentru această partidă, pe stadionul din Oradea a fost instalată o nocturnă mobilă.

Echipă din Liga 3, FC Bihor are parte de un început foarte bun de sezon. Formaţia din Oradea se află pe primul loc după 5 etape în Seria 8, cu 13 puncte, fiind fără înfrângere în acest debut de sezon. În ultima etapă, echipa pregătită de Florin Farcaş s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Socodor.

De partea cealaltă, FCSB este lider în Liga 1, cu 25 de puncte după primele 10 meciuri disputate în acest sezon. Etapa trecută, echipa lui Elias Charalambous a câştigat pe terenul deţinătoarei Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-2.

Florin Farcaş, antrenor FC Bihor: „De 20 de ani la Oradea nu s-a mai întâmplat un astfel de eveniment fotbalistic”

Conform preşedintelui FC Bihor, pentru jocul de miercuri vor fi deschise cinci porţi pentru intrarea spectatorilor la stadion, astfel încât să nu se creeze cozi foarte mari la intrare.

„Suntem bucuroşi, fericiţi, pentru că miercuri va fi o zi specială şi importantă pentru fotbalul bihorean, pentru că am reuşit să aducem la Oradea o echipă de tradiţie, cu nume mare în fotbalul românesc. Ştim foarte bine că de 20 de ani la Oradea nu s-a mai întâmplat un astfel de eveniment fotbalistic şi ţinem să mulţumim tuturor celor care au fost implicaţi în acest parcurs, adică jucătorii, pentru că ei au făcut ca acest eveniment să aibă loc miercuri la Oradea şi să fie benefic pentru toată lumea”, a declarat, la rândul său, antrenorul principal Florin Farcaş, potrivit agerpres.ro.

Potrivit tehnicianului, echipa orădeană se va antrena în nocturnă în zilele de luni şi marţi, tocmai pentru a se obişnui cu evoluţia la lumina reflectoarelor.

Înaintea disputei, Florin Farcaş are probeleme de efectiv şi nu poate conta pe Andrei Gal, care a fost operat, şi pe George Cherman, nerefăcut după o accidentare.

„Miercuri vine, cred eu, cea mai în formă echipă din prima ligă. Va fi un meci greu, de la care noi sperăm să ne ridicăm la valoarea adversarului şi, de ce nu, să aducem punct sau puncte. Este un sentiment de bucurie şi emoţie pentru noi ca jucători, pentru că vine cea mai bună echipă din prima ligă şi cred că toţi ne dorim să dăm tot ce e mai bun din noi la acest meci”, a spus şi căpitanul formaţiei FC Bihor, Ricardo Farcaş.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și